szerda, június 15, 2011

Bontás 09 + Fogáserő

Tegnap szabadságoltam magam a bontás alól, amúgy is a kutyát hámoztuk ki a bundája alól: puli és nyírásra került. Már így is késtünk vele egy hónapot, de ez a váratlan betegség nagyon borított mindent.

Ma kora délutánig meló, aztán egy kevés fogáserő gyakorlás:

  • Reklámanyagok tépése: prosztata-kampány 50db
  • Szeghajlítás: 8x(6x180)

    A fogáserőn csökkenést nem tapasztalok (bár még a 7x200-as szegnek nem mertem nekiállni, mert az igen nagy feszítést kíván), a húzódzkodás sem hiszem, hogy jelentősen visszaesett volna - pláne, hogy bőven 100kg alatt van a testsúlyom - de erre a napokban majd rápróbálok egy @24-es sorozattal. Nagyobb golyóval még nem merek, de a @24-es maximális ismétlésszám nagyon jó jelző lesz.

    Az állva nyomás nagy golyókkal és az intenzívebb erőállóképességi munka egyelőre nem célszerű, ezeket valószínűleg fokozatosan kell majd felépítenem az érrendszer kímélése miatt. Első szakaszban ülve és fekve végzett nyomások, hídtartások és az úszás képezi majd az ilyen irányú munkát.

    De egyelőre ez a bontás-projekt tökéletes: könnyed mozgás, időnként egy-egy nagyobb feszítéssel. Meg legalább leköti az energiáimat, mert bizony az van. Ha nem lenne ez a kis meló, beleőrülnék a semmitevésbe.

    Késő délutántól estig:

  • A terep megtisztítása, mert holnap a tető következik.

  • A bontás során keletkezett töménytelen kartonpapír hulladék elégetése. Végre megfordult a szél. Ez bizony betartott vagy 3 órát, a hordó majdnem megtelt pernyével, pedig totál üresből indult:

    Idő: 4 óra
    Összidő: 45 óra
  • Nincsenek megjegyzések: