szombat, július 01, 2017

Dupla @24

Itt két napja szinte folyamatosan esik, 18 foknál nincs melegebb. Ez nem is baj, csak mivel állandóan szemerkél (a felhők amúgy olyan 100-200 méterrel magasabban jönnek-mennek, mint a hol lakunk, egyszerűen nem lehet betelni a látvánnyal, pláne, amikor egy-egy kis időre a nap kisüt), nem tudok az udvaron edzeni. Szerencsére sikerült találni az épületben egy nagyon király helyiséget, ahol elég nagy a belmagasság, jó a szellőzés, sőt, közvetlenül kapcsolódik hozzá egy lépcsőház is, azaz sok-sok év után lehet panelfarmerozni is. Sajnos a húzódzkodós rész nagyon messze esik ettől az edzéshelytől, így az ma kimaradt. Amúgy ma csak a két @24-es golyót használtam:
  • GridX + bemelegítés: 15 perc
  • Duplagolyós Görner: 5x5G, összesen 25 láncszem (25 snatch, 25 mp, 25 c&p)
  • Fekvőtámasz a golyók fülén + Renegát evezés: 5x(10 + 10)
  • Panelfarmer: 5x(54 lépcsőfok fel-le)
  • GridX + nyújtások: 15 perc
Ennyike. Maga a tényleges edzés rész (bemelegítés, levezetés, hengerezés nélkül) pont 60 perc volt. A Görner 4. és 5. sorozata nagyon fogós volt, a 4. sorozatban le is kellett tenni a 4. ismétlés után, mert már majd összesz@rtam magam :-). Még sosem csináltam 5x5G-t a két @24-es golyóval.
Egy kis fetrengés következett, majd panelfarmer. Annyira nem megterhelő, hiszen csak 3 emelet van, meg csak a két @24-es golyót cipelgettem, de azért elég volt.

Holnap vasárnap.

Nincsenek megjegyzések: