vasárnap, június 27, 2010

Mi újság a teremben?


Ma késő délelőtt lemerészkedtem a terembe. A húzódzkodón vastagon áll a magnézia, ezt bizony rendszeresen használják. Alá kellene rakni egy kis dobozkát: "Vegyünk Sanyinak kártyát!" felirattal...

3x3-as erőedzés, majd snatch:
  1. Bemelegítés

    I. rész: Erő

  2. "A 6. már aerobik": 3 kör
      MP - a másik kézben a COC 1,5 - (5-5)@40
      RT-emelés (3-3)x(55kg + szerelék)
      Húzódzkodás 4x(+@24)

    II. rész: Erőállóképesség

  3. Snatch: Minden percben (10-10)@24, a többi pihenő, összesen 200 snatch 10 percben

  4. SMR
Nem szakítottam meg magam ma, így betegség után nem lenne okos dolog.
A kis COC-ra nagyon ráugrottak, nagy tetszést aratott. Csak az egyik srác tudta mindössze EGYSZER összenyomni koccig (amúgy "gyógyszertár", 180kg-ba 2-t belenyom fekve + bicepsz ezerrel, mást nem is nagyon edz)
Persze nem tudtam megállni, hogy "Pedig csak ennyi:" szöveggel ne koccintsam össze vagy 15-ször. Ennyi gonoszság nekem is jár. :)

Edzés végén egy kevés snatch, kényelmes tempóban. Minden percből 16-20mp maradt pihenni. Fetrengés, SMR és már lehetett is zuhanyozni LANGYOS vízzel, mert nem volt meleg víz. Na, a kis pihe-puha, betegeskedő testemnek ez biztos jót tett... A terem szelleme itt megbüntetett, amiért rajoltam a COC-cal!

Az ebéd bográcsban főtt csülökpörkölt tarhonyával, uborkasaláta. Nem vagyok egy nagy sertéshús, pláne pörkölt rajongó, de ez valami ISTENI finom volt. Olyan, mint amikor a Lecsó rajzfilmben a kritikus belekóstol az egyszerű lecsóba és mintha visszatérne a gyermekkorába. Szóval csodálatos, enyhén csípős, kellemesen zaftos és fűszeres.
Mondjuk óriási a kontraszt a mindennapokhoz, hiszen általában natúr, párolt csirkemellet eszek rizzsel + zöldség. Ennyi izgalom után megyek is aludni...

Nincsenek megjegyzések: