szombat, július 09, 2022

Függőlegesek és Kar (mini)

Három napja nagy nyomású mosóval teraszokat takarítok. Egy orosz oligarcha saját kis faluját: 14 négy emeletes villát, minden kis kastélyban 4 terasz van. Pár kép róluk. Ezek kb. 12 éve épült villák, 9 még most sincs eladva. Van köztük csak szerkezetkész, azaz semmi belső burkolás és villanyszerelés, de van olyan, ami bemutató ház. Innen van pár kép.  A falucska cirka 1200 méter magasan van, a völgy végében, úgyhogy a teraszokról pazar a kilátás:


Egy másik terasz:

Mindben a földszinten ellenáramoltatós medence, finn szauna és gőz van, kint pedig egy jakuzzi:

Így néz ki alulról. Mint egy vár. Minden villában négy szoba (természetesen minden szobához tartozik egy gardróbszerű előszoba és persze fürdőszoba, a helyiségek hatalmas alapterületűek). A legfelső emeleten kétállásos garázs, és onnan lifttel és persze lépcsőn lehet lejjebb jönni, a ház belsejébe. Azaz a 3. emeleten lépünk be az utcáról a házba. A 0. szint a medencés rész, ennek a teraszáról készült ez a kép:

Nappali. Speciel ebben a házban két hatalmas amerikai konyhás nappali is van kandallóval és persze terasszal:

Azért dühítő, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez csak egy nyaraló a sok közül.

A meló miatt most jutottam ki edzeni. Elég későn, 19-kor, a terem meg 20-kor zár. Maga a fürdőrész 22-kor, úgyhogy a szaunaprogram nem volt veszélyben. A szűkös időkeret miatt (be is kell melegíteni + pár felvezető sorozat illetve gurigázni is szükséges edzés végén) kicsit megkurtítottam a gyakorlatokat és a sorozatokat. Pont belefértem az időkeretbe:

  • Húzódzkodás + C&P: 5 + 5-5, öt munkasorozat
  • Bicepsz rúddal állva: 5x5x45kg, minimális pihik
  • Köteles letolás csigán: 5x5, minimális pihik
  • Lábemelés függeszkedve: 2x10
  • Függeszkedés: egykezes (30mp-30mp)
  • Szauna: 1 kör kristály, tóban úszás, melegvizes punnyadás
Ennyike.
Az egész napos meló után nagyon jól sikerült kis mozgolódás, el sem fáradtam. Ami nem is baj, mert holnap is megyek, mert aztán pár napig tuti nem jutok ki.

Holnap vasárnap.

Nincsenek megjegyzések: