vasárnap, július 10, 2022

Vegyes bazár

A tegnapi könnyű kis mozgolódás semmi nyomot nem hagyott és mivel hétfőtől pár napig ismét nem tudok kimenni edzeni, így ma egy vegyes és nehéz napot tartottam:

  • DuplagolyósMP  + Kézisúlyzós FG-s evezés + Lépcsőzés: 5x(2x@24) + (5-5)x45kg + 2x(20 lépcső), öt sorozat, a lépcsőzés súly nélkül indult és 2x@28-ig mentem fel (ez a következő gyakorlat bemelegítése)
  • Evezés rúddal (padlóról indított) + Lépcsőzés: 5x100kg + (2x20lépcső)x(2x@32), 5 sorozat
  • Lehúzás csigán mellhez (szembe tenyér): 3x(amennyi szépen megy)x(összes kis lap), mennyiségi meló
  • Wrist Roller: (1 kifelé + 1 befelé)x(2x@32+@6), három sorozat
  • Rázókötél(d=50mm, h=16 méter): 4x(4 gyakorlat 15mp meló + 25mp pihi), a teraszon toltam le
  • Függeszkedés: egykezes 3x(30mp-30mp pihi nincs), normál 60mp
  • Szauna: 1 kör kristály, tóban úszás
Ennyike.
Két összetett gyakorlatkupac. Az elsőben a nyomás inkább csak gyakorlás volt, hiszen tegnap pont C&P volt soron, így ma egy kis golyópárral toltam az evezés előtt 5 ismétléseket. Közben bemelegítettem a lépcsőzésre. A második volt a komoly meló, az evezések után (itt minden ismétlést padlóról, azaz nyugalmi állapotból indítottam) felkaptam a két @32-es golyót és lehetett cipelni a lépcsőn.
Levezetésként egy csigás gyakorlat, majd alkarerősítés. Itt egy @6-os golyóval nehezítettem, azaz most már 70 kg-ot tekerek. Fogós ám!
A mai direkt lihegtetős kötél, nem mintha a lépcsőzés nem szaggatta volna a tüdőt. Végül függeszkedés és jöhetett a szauna. Jó hosszú kört ücsörögtem, aztán a hideg tó. A melegvizet kihagytam, mert nagyon sokan ültek benne: nagyon elromlott az idő, hideg van és eső, így mindenki bemenekült a fürdőbe illetve a szaunába.

Holnap hétfő.

Nincsenek megjegyzések: