szombat, július 02, 2022

Látogatás Mo-on

Június 24-től július 2-ig Mo-on voltunk. Előbb Sárváron pár napot, aztán Szoboszlón. Durva volt az itteni 20-25 fokból 35-38-fokba átrándulni.

Edzésügyileg három edzés fért bele:

Június 25: Sárvár, Iridium Fitness. Húzó jellegű edzés. Kis családias jellegű edzőterem Life Fitness gépekkel. Van egy tornaterme is, bár kettlebell csak 4 darab. Aránylag kicsi helyen nagyon sok gép van összezsúfolva, olyannyira, hogy a belemelegítés során konkrétan keresnem kellett a helyet, ahol egyrészt nem vagyok útban, másrészt tudok karkörzést csinálni :-). Kézisúlyzók 50kg-is vannak, de ha valaki nagyobb súllyal szeretne felhúzást csinálni, ezek a Life Fitness tárcsák csak 20 kg-ig vannak, és nagyon szélesek, azaz a rúd egy oldalára 6 tárcsánál nem fér fel több szorítóval együtt. A zuhanyzó és öltöző használható. Jelenleg a fürdőjükben lévő terem mellett (arról csak hallottam) ez az egyetlen konditerem Sárváron.


Június 28: Hajdúszoboszló, RB Fitness. Klasszikus C&P és Húzódzkodás, egy kis karral vegyítve. A jól megszokott színvonal, a légkondik ezerrel tolták, működött a szauna is, úgyhogy nagyon pöpec kis edzést toltam. Az összes régi golyóm ott van, plusz még egy rakás másféle is, úgyhogy kettlebellből nem volt hiány.

Június 29: Hajdúszoboszló, RB Fitness. Húzó jellegű edzés, Wrist Rollerrel és 100 szakítással a végén. Érdekességképpen megemlítem, hogy az RB Fitness-t egy az egyben eladták a debreceni Lion Fitness tulajának, úgyhogy július elsejétől már mint Lion Fitness nyitott ki. 29-én volt utoljára nyitva, a rákövetkező nap volt az átadás (ekkor zárva is volt).

Ma pedig végre hazajöttünk. 22 fok. Délben. A napon. Na, ez az ami hiányzott.

Nincsenek megjegyzések: