kedd, augusztus 21, 2012

Kerti munka

Ma végre ismét itt a meleg. Már nagyon hiányzott a panel 4. emeletén, remélem éjszakára sem hűl 25 fok alá.
A délutánt egy kis melóval töltöttem:

  • Kerti munka: 4 óra - fűnyírás, öntözés és egyebek

    Rend és fegyelem.

    Holnap szerda.
  • 5 megjegyzés:

    MáT írta...

    :D
    ez sajnos nálunk is jellemzö... tetötér, nyugati oldal = höség. Így kihivás igazán az edzés, amikor bent is 30fok felett van a hömérséklet ;-)

    Sanyi, a panelöcsi írta...

    Hali!

    Mi is a legfelső emeleten lakunk, csak (nagy lakás) mindkét oldalra van ablak, így könnyen lehet egy kis huzatot csinálni. Ezért általában csak 27-28 fok körül van, de az éjjel-nappal, mert a beton ha átmelegszik, éjszaka ontja magából a hőt.

    Azért én az edzésben csalok, mert most a nyáron vagy korán reggel edzem itthon, vagy elmenekülök a gyerekekkel a nagyszülőkhöz és ott a kertben nyomulok.

    A 4. emeleti panel nagy előnye, hogy itt télen is 24-25 fok van. Azaz legalább bőven van fűtés, nem úgy, mint a földszinten, ahol csak 18-19 fok, miközben ugyanannyit fizetnek.

    Ja, meg lehet panel-farmerozni...

    Nagy Laci írta...

    Itt pedig 3.emeleti kis lakás,ami le is van szigetelve(hogy a meleg ami bejön,az bent is maradjon:-)). Most van 28,5 fok!Viszont ami a hátránya az az előnye is!Télen szinte nincs gázszámlánk.

    Sanyi, a panelöcsi írta...

    Ja, gázszámlánk, az nekünk sincs egy garasnyi se! Ezért jó a panel, mert gázt, na azt nem kell fizetni. De van helyette készenléti díj, a hidegvíz felmelegítési díja, annak csatorna díja és főleg fűtési hődíj.
    Szép az élet, pamparam! - mondta a nyuszika is.

    MáT írta...

    Nekem sajna nincs alternatíva. Ha edzeni akarok, méghozzá a megtervezett program szerint, akkor csak otthon. Viszont ott jó nagy kihívás nekiveselkedni meló után a 28-31fokban. Ezért is esek vissza nyáron, mert a strand jobban motivál ;-)