szerda, november 29, 2017

Dupla @36

Ma tartottam az utolsó otthoni edzést, a következő már a helyi edzőteremben lesz. Ha minden jól megy, holnap beköltöztetem a golyókat. Bérelek egy szekrényt is, ahol az egyebeket tudom majd tárolni. Ideje van ennek a költözésnek, mert kint már napközben is fagypont alatt van a hőmérséklet. Hideg van húzódzkodni illetve az edzőhelyemen is csak 12-13 fok van.
Már ma sem mentem ki húzódzkodni, mert a hétfői húzoncok után megfájdult a torkom (nálam minden meghűlés így kezdődik), nem lehet tovább feszíteni a húrt. Melegebb helyen kell edzeni, hidegben még a sérülésveszély is nagyobb.
A mostani edzésen a két @36-os golyót maceráltam:
  • GridX + bemelegítés: 15 perc
  • Duplagolyós MP létra: 3x(2, 3, 5), összesen 30 nyomás, 9 felvétellel 18 perc alatt
  • Döntött törzsű evezés + Duplagolyós padlónyomás: 3x(10 + 10), 10 perc meló
  • Renegát evezés + Fekvőtámasz a golyók fülén: 3x(10 +10), 10 perc meló
  • Panel-farmer + Szumó elemelés: 2x(54 lépcsőfok fel-le + 20), 12 perc meló
  • GridX + nyújtások: 15 perc
Ennyike. Három kis létra, majd - mivel kimaradt a húzódzkodás - két szuperszett volt a szokásos egy helyett. Az edzés végi lihegtető rész farmer volt elemeléssel párban. A farmert lehet most végeztem utoljára, mert az edzőteremben nincs három emelet :-). Bár van egy lépcsősor, ahol a kardiógépekhez lehet felmenni (asszem 10 lépcsőfoknál is több van benne), majd meglátom, lehet-e itt jönni-menni két golyóval, mennyire zavarja a többi vendéget.
Biztos feltűnést fogok kelteni a gyakorlataimmal :-)

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: