vasárnap, szeptember 18, 2022

Hát jellegű edzéske

1800 méter felett ma reggelre leesett az első őszi hó. Mivel napközben itt a faluban csak 4-6 fok van,  ezért fent bőven fagypont alatt maradt napközben is:


A mai edzéske fej feletti meló nélküli:

  • Swingek: normál 6x15, összesen 90 lendítés
  • Evezés rúddal + Lépcsőzés: 5x(100kg, 110kg, 2x120kg, 110kg, 100kg), 20x90kg, minden sorozat után 3x20lépcső kettesével (utolsónál 7x20lépcső), összesen 50 evezés, és 25x20 lépcső
  • Lehúzás csigán + Panel-Farmer: 10 + 2x(20 lépcső)x(2x@32), négy sorozat, a lehúzásban variáltam a terheléssel és a fogással
  • Wrist Roller: (1 kifelé + 1 befelé)x(2x@32), három sorozat
  • Függeszkedés: egykezes 2x(30mp-30mp), FG-s normál 2x30mp
  • Szauna: hideg vizes punnyadás, 1 kör kristály, tóban úszás, meleg vizes punnyadás
Ennyike.
A felvezetés lendítés, aztán rudas evezés lépcsőzéssel párban. Nagy intenzitás, alacsony volumen. A lépcső inkább egy könnyed levezető mozgás az evezések után.
Egy lehúzáskupac követte, na e mellé már cipelős melót raktam, adta is az ívet rendesen. Tekergetéssel fejeztem be illetve az elmaradhatatlan függeszkedéssel. A Wrist Rollernél egy vendég kérte, hogy kipróbálhassa: biza meg sem tudta indítani. Mondjuk nem is néztem ki belőle, de ezek szerint ő bőven kinézte magából :-)
Egy kör szauna és kész. A nép elkopott, a rossz idő miatt sokan hazautaztak. Most 8-10 nap pihi lesz a faluban, de aztán jön az év nagy rendezvénye:


Számomra semmit nem mond a neve, de német nyelvterületen egy gigasztár. Háromszor maradt el a koncertje a Covid miatt, de most biza megtartják. Akkora sztár, hogy miatta érkezők a szokásos szállodai szobaár öt-hatszorosát(!!) is hajlandók kifizetni. A völgyben a teljes szállodai kapacitás 95%-a már le van foglalva többszörös áron. Mert ugye a szállodások sem kispályáznak: két napért bőven egy heti szállás árát kérik el. Még most is érkeznek megkeresések, de a legtöbb helyen már nincs szabad szoba. Sok szállás évekre(!) előre lett lefoglalva.
A koncerten egy sima állóhely 120 euró körüli áron van, de a VIP jegyek 300-500 eurós áron kaphatók (illetve már nem). Remélem jó idő lesz rájuk.

Holnap hétfő.

Nincsenek megjegyzések: