kedd, július 11, 2023

Smith, FG, Snatch

Beütött a meleg. 27-28 fok (ez itt már forróságnak számít), magas UV-vel (magas hegyek) és közben nagyon magas a páratartalom. Tiszta szauna :-).

A mai mini edzéske:

  • Smith-keret + FG-s eveztés rúddal: 3x(6 nagy lap) + 5x(90kg, 92,5kg, 95kg váltakozva), nyolc sorozat, előtte 4 felvezető sorozattal, a nyomásban még 3 levezető, nagy isméttlésszámú sorozattal
  • Snatch@24: 3x(20-20), a sorozatok között minimális pihivel
  • Függeszkedés: normál 2x1 perc
  • Szauna: 1 kör Cascadia - kongatós felöntés, hidegvizes punnyadás
Ennyike.
Nagyon párás volt az idő a teremben is, ezért a felvezető swing-lépcső párost kihagytam, nem akartam a helyszínen megfőni :-). Így egyből a nyomás-evezés párossal kezdtem. Jó sok munkasorozattal, nagy súlyokkal. Az evezésben 90, 92,5, 95, 92,5, 90, 92,5, 90, 90 felosztás volt, számomra kemény FG-s meló.
Hogy mégis legyen valami kis lihegtetős is, edzés végére raktam három sorozatban 20-20 szakítást, a sorozatok között kis pihikkel. Nem is volt igényem többre és másra.
A szaunába épp egy felöntés kezdetésre értem oda, ez a relaxos kongatós volt: jól megöntözi a mester a kályhát (jég, havasi cirbolyafenyő illat), majd különböző nagyságú rézüstöket kongat egymás után (egyszerre persze csak egy kongatás) és annak a hangját hallgatjuk a néma csöndben, amíg az ez nem hal. Jópofa. A tóba nem mentem bele, inkább a tiszta vizű hidegvizes medencében punnyadtam.

Holnap szerda.

Nincsenek megjegyzések: