péntek, augusztus 28, 2015

@32-es Goerner-létrák

Ma gyakorlós nap egy @32-es golyóval:
  • Goerner-lánc@32 létrában + Húzódzkodás páros létra: a Goerner-láncban öt 3-as létra, a vele egyidejűleg végzett húzonc létrában pedig két 2-4-6 lépcsős létra, összesen 30-30 láncszem és 60 húzonc
  • Egykezes swing @32: 5x(10-10, minden percben kezdtem neki, a maradék idő pihi)
  • Lábemelés függeszkedve fej fölé + Szegtörés: 3x(7 + 7x200)
  • Szauna: 1 kör
Ennyike. A szerdai @40-es óriáslétra után ma egy könnyebb nap következett a @32-es golyóval. Öt 3-as létrát toltam le Goerner-láncban (egy láncszem felépítése: bal kar snatch-mp-clean-mp, majd ugyanez a jobb oldalon) vele párhuzamosan pedig saját testsúllyal húzódzkodtam. Egyáltalán nem akartam ma erőlködni, ezért maradtam a 3 fokos létráknál.
60-60 nyomás, 30-30 szakítás, 30-30 clean és 30 egykezes swing és 60 saját testsúlyú húzódzkodás alkotta ezt a részt. Egy létrára 7 percet szántam, az első háromnál ez nagyon kényelmesnek tűnt, de a két utolsónál már érződött a terhelés, éppen belefértem a 7 percekbe. Összesen 35 perc alatt lettem kész.
Egykezes swing következett, majd a lábemelés, amit párba raktam a szegtöréssel. egy kör szaunával zártam a könnyű napot.

A napokban voltunk a felújított, sőt inkább újraépített diósgyőri várban. Hihetetlen, hogy milyen frankón megcsinálták, minden pöpecül ki lett építve, a romos falmaradványok helyett egy kész várkastélyt lehet itt találni.
Ez a lovagterem:


Jól illeszkedik ezt a felújítás a nyáron meglátogatott regéci, siroki várak sorába. Ott is hatalmas beruházásokat végeztek el, majdnem teljesen újraépítették a romos várakat.

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: