szerda, augusztus 30, 2017

Rövidített dupla@24 és Szauna

Kivételesen déli edzés, mert délután strand, nekem meg szauna. De nem az az edzés utáni egy kör, hanem rendesen három kör. Ezért a dupla @24-es edzésen egy sorozattal minden gyakorlatban visszavettem, azaz egy könnyű, de azért elég intenzív napot tartottam. Egy normális szaunalátogatás előtt nem célszerű kipukkasztani magát az embernek. A mai menü:
  • GridX + bemelegítés: 15 perc
  • Duplagolyós Görner-létra(@24-@24) + Köteles húzódzkodás létra: 2x(2G-4G-6G), a húzoncok duplán voltak, összesen 24G és 48 húzonc
  • Renegát evezés(@24-@24) + Fekvőtámasz a golyók fülén: 2x(10-10), egy kis pihi
  • Lábemelés függeszkedve fejhez + Dupla Clean(@24-@24)2x(10 + 25), a dupla felvételből a 25 ismétlés öléggé lihegtetős
  • GridX + nyújtások: 15 perc
Ennyike. A munkarész nem volt 40 perc sem. Könnyű nap, de intenzív mozgolódás. Ennyi belefér szauna előtt.

Jövő héten kikerül ide (a világ eldugott kis szegletébe) otthonról a másik @32-es golyóm, akkor tudok majd dupla @32-es napokat is tartani.

Délután pedig:
  • 3x15 perc szauna nagy pihikkel: naggggyon jó volt!
A körök között a jéghideg merülő után nagyon jó érzés volt pihenni a napon ebben a kellemes késő nyári napsütésben. A csend és a hegyek látványa tette tökéletessé ezt a bő kétórás kikapcsolódást. (A szaunarész el van különítve a strandtól.) Aztán még egy órás napozás a strandon. Itt már volt zsivaj, de ennyi meg kell. Bizony, itt a hegyekben nagyon meg kell becsülni a napsütést, mert két-három nap borongós és szabályosan hideg idő után (értsd 16-18 fok nyáron!) után adódik egy-egy ilyen 25-26 fokos nap.
Ja, és mindössze 10€ volt a belépővel együtt, mert kiderült, hogy a helyi lakosoknak van ám kedvezmény!

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: