péntek, március 18, 2011

Duplagolyók és RT-s farmer

Reggeli edzés, a duplagolyós meló adta az edzés gerincét:
  1. Bemelegítés

  2. Snatch: 5x(10-10)@16, egybefüggő 100 ismétlés, a bemelegítés része

  3. Duplagolyós erőkörök (@32-@32): 5 kör, 3 perc pihikkel, körön belül nincs megállás
      C&P - 5
      See-Saw Press - 5-5
      Renegát evezés - 5-5
      TPU (+@8)
    Volt egy bevezető kör is (@24-@24)-el és sima húzódzkodással

  4. RT-s Panel-Farmer: 3x(le=90lépcső + 30mp pihi + fel=90lépcső + 60mp pihi)x(@32-@32), azaz a 4. emeletről a pincébe, majd vissza. Lefelé a golyók RT-n lógtak, felfelé normál fogás

  5. SMR
A duplagolyós melóban frankón feltoltam a nyomásokat, igaz, ma nem volt sem fekvőtámasz a golyókon, sem padlónyomás a körön belül. Helyette volt @8-cal húzódzkodás.

A Panel-Farmerben ma kipróbáltam az újonnan vásárolt Rolling Thundert. Most már kettő van, egy házi készítésű és egy gyári. A gyári iszonyat SILÁNY minőségű! És ezt adják 12000 ft-ért... Röhej. Gagyi, nem eldolgozott hegesztés, a fogó közel sem pörög úgy, mint egy csapágyazott (azaz a házi készítésűm), az egész egy kis műanyag játéknak tűnik. Itt a névre kellett fizetni 10000 ft-ot. De nem durrogok itt, úgy is felesleges, egyszer kellett megvenni, sose többet...

Amúgy a házikészítésű RT-m fogójának a kerülete 1/2 cm-rel nagyobb, mint a gyári, úgyhogy minden eddigi emelésem szabvány.

A Panel-Farmer nagyon kemény lett a dupla RT-vel: az első körben le tudtam vinni mindkettőt, a második körben már csak 6 lépcsőhosszat, aztán ballal fülre kellett fogni, a harmadikban pedig 5 lépcsőhossz után fogtam fülre.
Természetesen így a felvitelek is nehézzé váltak, mert a levitel az RT-vel rendesen szívta ez erőt (főleg a fogást, de a törzset is, hiszen a fogástartáshoz feszíteni kellett).

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: