vasárnap, április 08, 2012

C&J Létra (nehéz) + Úszás és Szauna

Ma már kissé alábbhagyott az allergiám (még vagy két hét szenvedés van hátra), így elég erőt éreztem a robbanékony blokk nehéz napjára:
  1. Bemelegítés + SMR

  2. Duplagolyós C&J duplafokos létrában: (6-6-6-6-6 létra)x(@32-@32), összesen 60 felvétel és lökés, 28 perc alatt

  3. Dupla Clean földről: 10x(minden 15 mp-ben egy ismétlés)x(@36-@36)

  4. Hídtartás: 4x(60mp meló + 30mp pihi)

  5. Tépésgyakorlás: DinnyésProsztata 2x6db

  6. SMR
Már az elmúlt nehéz nap során rájöttem, hogy a C&J gyakorlatban sok nekem a 8-as létra dupla @32-vel, így maradtam végig a 6-os létráknál. Nem kapkodtam el, de azért megpróbáltam megregulázni a pihenőket: 1 perceket pihentem az egyes létrafokok közt. Ez van, jelenleg ennyit tudok normálisan végrehajtani.

A létrák után egy kis önbizalom erősítő dupla clean a @36-os golyókkal. Egy kis gyakorlatsorba foglaltam, elég is volt. Meg kell szoknom ezeket a kis golyókat, totál más fogás esik rajtuk, mint az Elite golyókon. Hídtartás majd tépés zárta a mai edzést.

A tenyerem tele bőrkeményedéssel, hiszen a múlt héten megint kimaradt az uszoda (Betti kéthetente hétvégén is dolgozik, olyankor én vagyok a lurkókkal). Így ma már semmi ballisztika nem volt. Nem is hiányzott...

Délután pedig uszoda, hiszen hétvége is van:

  • 1 kör szauna
  • 45' úszás: gyors és hát, nagggggyon jól ment
  • 3 kör szauna tenyérdörzsikével

    Az uszodában alig voltak, úgy látszik mindenki a szabadban fúvatja magát ezzel a jeges széllel. Azért jobb a 100 fokos szaunában ücsörögni.

    Holnap hétfő és fogáserő gyakorlás, mert kedden semmire nem fogok ráérni.
  • Nincsenek megjegyzések: