péntek, április 13, 2012

MP Létra (mégkönnyebb) + Swing

Nagyon könnyű nap lett a mai:
  1. Bemelegítés + SMR

  2. Duplagolyós MP-létra + PU: (5-5-5-5-5 létra)x[(@24-@24) + minden teljes létra után 5 húzódzkodás

  3. Dupla Swing: 10x[minden percben 15x(@24-@24), a perc többi része pihenő], 150 dupla swing 10 perc alatt
  4. Hídtartás: 3x(60mp meló + 30mp pihi)

  5. Tépésgyakorlás: Prosztata-kampány 70 db

  6. SMR
Ma a @32-es párossal közepes napnak indultam, de nagyon-nagyon könnyű napként fejeztem be. Ugyanis a bal oldalon egyszerűen elment az erő. Már a elmúlt könnyű napon is érződött valami, de ma már a hármas létrafoknál sem volt erő a bal oldalon, a 4-es létrafok pedig ki se ment ballal. (!)
Úgy, hogy három hete simán végigvittem 5db ötös létrát, nagyobb erőlködés nélkül, húzódzkodással jócskán megfejelve. Most meg...

Se fájdalom, se húzódás, se semmi. Miközben a fogáserő topon van, ami azért jó mutatószám. De a nyomáshoz valami miatt nem tudom bekapcsolni a hátat, nem is érzem a mozdulatot ballal. Lehet a lökések valami rossz beidegződést hoztak, vagy egyszerűen elfelejtettem a nyomást, a fene se tudja. Kíváncsiságból néztem egy nagyobb ismétlésszámot mindkét oldalon @32-es MP-ből: jobb 12, bal 6. Azaz innen hiányzik vagy 4-5 ismétlésnyi erő: kitüsszögtem és kikönnyeztem.

Így egy létra után befejeztem a @32-es létrát (értelme nem sok lett volna) és helyette gyakorlás jelleggel 5-5-5-5-5 létrát végeztem a dupla @24-gyel, végig a mozgásra figyelve.

Holnapra meg hívtam egy masszőrt, hátha talál valami rejtett görcsöt. Ha nem, akkor nekilátok felépíteni ismét a @32-es létrákat. Így nagyobb az izgalom... :-)

Nincsenek megjegyzések: