csütörtök, január 23, 2014

Vegyeske

A mai edzés:
  1. Golyós felvezetés: 13 perc - @32 illetve dupla @32

  2. Váltott kezes nyomás: 5x(2-2)x(@40-@40), a mai erőrész :-)

  3. Duplagolyós(@32) összetett gyakorlat (Héron): 3 kör, minden 3 perc elején kezdtem neki, folyamatos végrehajtás, a maradék idő pihi - kb. a 3 percből 1,5 perc a munka, a többi pihi:
      3 fekvőtámasz a golyók fülén
      3-3 renegát evezés
      3 dupla clean
      3 dupla mp
      3 dupla clean
      3-3 renegát evezés
      3 fekvőtámasz a golyók fülén

  4. Szumó elemelés rúddal: 3x10x140 kg, csak óvatosan

  5. Snatch@24: 6 perc folyamatos meló, percenként cseréltem kezet
A terem tulajdonosa valószínűleg megkapta az első - fűtésből adódó - gázszámlát, így lekapcsolta a kazánt. Még a gázóra is eltűnt. Persze lehet, hogy csak valamiféle meghibásodás áll a háttérben, ez lenne a jobbik eset.
Helyette gázpalackokról működő melegítőket hozott, az egyik úgy néz ki, mint egy lángszóró. Ennek nagyon nem örülök, hiszen ezek a terem levegőjéből veszik el az égéshez szükséges oxigént és ide kerülnek vissza az égés során keletkezett gázok. Nem vagyok kémikus, de biztos létrejönnek káros anyagok is. A golyós edzés meg ugyi igenyösen oxigénigényes. Ja, amúgy a lehelet meglátszik a kis termemben, pedig az emeleten van.

Hát nem 'tom, hogy mi lesz így...

Edzésügyileg jó kis vegyes edzés volt, még az elemelést is bepróbáltam, persze nagyon visszafogott súllyal és lassú végrehajtással. A szakításokat most sem számoltam: tök jó úgy edzeni, hogy nem idegesíti magát az ember gyereke, hogy most mennyi is az ismétlések száma. Csak a végrehajtásra kell ügyelni. Igazából meg nem tök mindegy, hogy pontosan mennyi is?! Végül is csak magamnak tolom.

Holnap péntek.

Nincsenek megjegyzések: