szerda, március 11, 2015

Szerdai létrák

Ma végre nem kellett rohannom. A hétfői mellizmozós gyakorlattól olyan izomlázam lett keddre, mintha egy páncél feszült volna a mellizmaim helyén. Meg határozottan éreztem, hogy vannak tricepszeim is. Eddig fel sem tűnt, de most szót kértek. Mára is maradt ebből az izmos lázból, így egy biztonsági létrás napot tartottam:
  • C&P létra @44 + Dupla clean @40-@40 létrák: (3-3-3), összesen 18-18 felvétel és nyomás és 18 dupla clean (mind földről indítva)
  • Koffercipelés 2x90kg + Snatch @32: 3x(2x14m + 30-30)
  • Szegtörés: 6x180, 7.6x260, 6x180
  • Szauna: 2 kör
Ennyi. A létrák után koffer szakítással, majd edzés végén szegtörés. Először egy kicsi szeg próbaképpen (mert úgy gondoltam eddig, hogy a bal hátsó vállban érződő húzódás ettől a gyakorlattól van), majd miután semmi reakció, fájdalom, kellemetlen érzés, rápróbáltam a legnagyobbra is. Sima ügy. Nem ettől a gyakorlattól van a húzó érzés. Nem marad más, mint az, hogy csak a húzódzkodástól lehet (végül is az az egyetlen gyakorlat, aminél érzem), bár semmi emlékem nincs hirtelen fájdalomról. Pihentetem, ráérek.
Két kör szaunával zártam a mai kényelmes napot.

Más.
A gyógytornász „belőlem” szeretné írni a szakdolgozatát, ezért kértem egy beutalót a helyi ortopédiára, ahová majd ő is eljön velem és célzott vizsgálatot végeznek. Aztán egy 6 hetes intenzív gyógytorna lesz (heti 3-4 alkalom, természetesen ekkor nem kell fizetnem semmit, hiszen tesztgyerek leszek), amit részletesen dokumentál. Belegondolva a heti egy nyújtásóra történéseibe, brutális lesz az a 6 hét. Cél a spárga! :-)

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: