kedd, március 31, 2015

Keddi nyomások

Késő délelőtti edzés, reggel volt egy kis dolgom:
  • C&P @48: 20x(minden perc elején 1-1), összesen 20-20, 20 perc alatt
  • Döntött törzsű evezés rúddal + Felhúzás: 5-5 ismétlések megszakítás nélkül, 60 kg-tól 130 kg-ig lépkedtem fel 10 kg-os lépésekben, majd 3 sorozat 140 kg-mal
  • Snatch @32: 6x(20 minden 1,5 perc elején kezdtem neki), 120 kényelmes tempójú ismétlés
  • Szauna: 1 kör
Ma a nagy golyóval gyakorlós napot tartottam. Igazából még eddig egy edzésen sosem nyomtam összesen 10-10 ismétlésnél többet ezzel a golyóval. Ma egy kényelmes tempót tartva 20-20 sikerült, különösebb erőlködés nélkül.

Itt volt egy kellemetlen esemény: a tornateremben egyedül voltam, Rammstein szólt, amikor bejött egy rendszeresen a teremben edző hölgy és gondolom kitöréseket szeretett volna végezni (a kezeiben kézisúlyzók voltak). Simán elfért volna (én az egyik sarokban cakk-pakk 2 m2 helyen melóztam és a zenét ki is kapcsoltam volna, mint azt már sokszor megtettem), de rám nézett, belehallgatott a zenébe, majd felháborodva közölte, hogy én teljesen elfoglalom a termet és mit képzelek magamról, hogy azt hiszem, hogy nekem mindent lehet (gondolom a zenére mondta). Aztán nagy morcosan kiment. Én egész idő alatt egy szót sem szóltam, mert egyrészt éppen kezdődött a következő sorozat, másrészt úgy éreztem, itt minden szó felesleges. Lehet a hallgatásom riasztotta el :-).
Amúgy egy elkényeztetett picsa, segge alá tolva egy nagy ótó, külön edző szokott vele foglalkozni (most nem volt ott, mert akkor tuti semmi gond nem lett volna) bejárónő, babysitterek(!), stb. Látásból ismerem. Következőleg úgy leordítom, hogy az egész terembe nem jön többet :)))) Persze nem fogom, inkább behúzódom a szertárba, hogy őnaccsága elférjen...

A második gyakorlat a rudas evezés-felhúzás páros, szokás szerint 60 kg-tól fellépkedtem 140 kg-ig, de most ott is maradtam 3 sorozat erejéig. A visszalépkedés helyett.
Levezésként egy laza szakítás volt a @32-es golyóval, hiszen minden 90 mp elején toltam 20-at belőle. Bőven volt időm pihegni.
Egy kör szaunával nyugtáztam a mai napot.

Holnap szerda, remélhetőleg reggeli edzéssel.

Nincsenek megjegyzések: