vasárnap, október 13, 2013

Adrenalinka és Uszoda

Tegnap volt egy kis vászonmunka itthon: bútorpakolás. Már vagy 10 éve vettünk egy hatalmas ülőgarnitúrát, ami az évek során - no meg a gyerekek hathatós ugrálása következtében - kissé, sőt inkább nagyon tropára ment. Pár évvel ezelőtt meg kicseréltük a bejárati ajtót, ami keskenyebb lett 10 cm-rel.
No, ez a 10 cm piszkosul hiányzott, amikor ezt a garnitúrát ki akartuk vinni a lépcsőházba :-) A felismerés, hogy nem fér ki, letaglózó volt. Ekkor merült fel - még az „Essünk neki kalapáccsal!” felkiáltás előtt - hogy legyen akkor erkélyről leengedés. (4. emelet + magas földszint, cirka 15 méter, ami azért nem kevés)
Egy hatalmas fotel és a garnitúra nagyobb darabja volt az alany. Ketten engedtük, egy irányított és figyelt, egy másik ember pedig lentről egy hosszú kötéllel elhúzta az épülettől. Esküszöm, élveztem a dolgot! Népes közönség gyűlt össze: a szemközti kocsma, a környező tömbházak erkélyei és ablakai megteltek egy kis ingyenes látványra. Még ellendrukkerek is voltak, akik azt várták, hogy vajon hány darabra esik szét odalent a bútor, amikor kicsúszik a markunkból a kötél. Na de fogáserő vazzeg!
Egyszóval izgi volt, a két sikeres leszállás után úgy éreztem magam, mintha valami csúcsot nyomtam volna :-)

Ma pedig déli uszoda:
  • 2500 m úszás: gyors és hát 5:1 arányban
  • 3 kör szauna, tenyérdörzsikével
Szinte senki sem volt, így szeretem!

Holnap hétfő.

Nincsenek megjegyzések: