péntek, február 21, 2014

Pénteki gyakorlás

Ma közepes nap, végig a @32-es golyópáromat nyúztam:
  1. Golyós felvezetés: 13 perc - @32 illetve dupla @32

  2. Dupla C&P + Húzódzkodás: 10x(minden két percben 5 + 5, a maradék idő pihi), összesen 50 dupla c&p és 50 húzódzkodás szűk 20 percben

  3. Renegát evezés + Duplagolyós padlónyomás: 10x(minden másfél percben 5-5 + 5, a maradék idő pihi - nem sok maradt), összesen 50 renegát és 50 padlónyomás szűk 15 percben

  4. Wrist Roller: 2x(150 cm befelé majd 150 cm kifelé tekerve)x@36
  5. Függeszkedés: 5x(törölközős)x(30 mp meló, 30 mp pihi)
A golyós felvezetés során éreztem, hogy ma nem vagyok ott a szeren (ezért is szeretem ezt a majdnem edzésnek is beillő felvezetést, mert azonnal mutatja, hogy aznap mennyi az annyi). Így maradtam is ennél a golyópárnál.
Frankó kis edzést kanyarítottam ki belőle: mennyiségi-gyakorlós nap lett, nem voltak nagy golyók, de azért a kötött tempó megtette hatását :-)

Ma találkoztam egy hajdani helyi koksz-matyival (igazi HVCS volt cirka 8-10 éve), aki a jelenlévő spanjainak fennhangon magyarázta, hogy annó mennyivel is nyomott fekve (kb. másfélszeresét mondta, annak, amit én láttam - egy teremben edzettünk éveken át) és ehhez mennyi cuccot szedett be (itt meg kb. a felét mondta annak, amit én biztos forrásból tudtam). Szóval az idő mindent megszépít. Most amúgy úgy néz ki, mint egy teleszart gatya és olyan erős is :-)

Holnap szombat, hétvégén uszoda.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Neki biztos nem volt edzésnaplója, azért nem emlékszik pontosan. :)

Sanyi, akinek meg van edzésnaplója írta...

:-) Jaja, nem csak az nincs neki...