péntek, szeptember 08, 2017

Duplagolyós meló

Nagyon finom volt a tegnapi szauna. Már ki is ötlöttem, hogy a szabadon használható kis kenceficékkel, a rönkszaunával és a gőzzel hogyan tudunk egy szeánszot kreálni. Várom a jövő heti alkalmat!

Ma kellemes őszi idő volt, 20 fok körüli hőmérséklettel. Ennek örömére kint edzettem a parkolóban. Mindent a két @32-es golyóval végeztem, kivéve a Görnert, ott a @24-es párt maceráltam:
  • GridX + bemelegítés: 15 perc
  • Duplagolyós CPMP létra + Köteles húzódzkodás: (3-3-3), minden teljes golyós létra után 10 húzonc, összesen 18 C&P, 18 MP és 30 húzódzkodás
  • Duplagolyós Görner + Lábemelés függeszkedve: 3x(6G + 10)
  • Fekvőtámasz a golyók fülén + Renegát evezés + Szumó elemelés: 3x(10 + 10 + 20)
  • GridX + nyújtások: 15 perc
Ennyike. Most csak 3 darab hármas létrát toltam a két @32-es golyóval, mert utána volt még lihegtetőnek 3 sorozatban 6G a két @24-es golyóval. Kemény ám!
A befejező gyakorlatkupacban a fekvőtámasznál nehezítettem. A lábaimat asztalra raktam fel, természetesen a lassú végrehajtás maradt. Mivel a két @32-es golyó fülén végzem a fekvőket (ami magasabb, mint az eddig használt @24-es golyó), ezért nagyon mélyre tudom magam beengedni a golyók közé. Renegáttal és elemeléssel nehezítettem. Az elemelés során lent egy pillanatra leraktam a golyókat és onnan indítottam a következő ismétlést.

Kemény kis edzést kerekítettem ebben a bágyadt napsütésben.

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: