kedd, március 02, 2021

Bútorpakolás 3.

Harmadik felvonás:
  • Bemelegítés, gimnasztika: Amíg odasétáltam - 5 perc séta
  • Kamionpakolás 70 perc durva meló: Az olasz srác és jómagam fent, 14(!) ember pedig kihordta a bútorokat és feladogatta
  • Konténerpakolás: délig segítettem a csapatnak lehordani az első emeletről mindenfélét
  • Nyújtások: Amíg hazaértem -  5 perc
Ennyike.
3 és fél órás meló. A kamionrakodás nagyon jól sikerült, a hotel tulaja az összes ott lévő emberét a rendelkezésünkre bocsátotta: 14 fő (köztük nők is, sőt maga a tulaj is) kihordta a hotel előteréből a két nap alatt felhalmozott bútorkupacot (ágyak, a tükrös ajtók, komódok, íróasztalok, kihúzható ágyak, ágyvégek, stb.) a kamion elé és feladogatták őket nekünk. Mi ketten fent voltunk és elég jól elrendeztük a cuccokat. A sofőr meg közben rögzítette a rakományt. Szabályosan égett a munka a kezünk alatt, szinte élményszámba ment, amikor ilyen sok ember egy cél miatt dolgozik.
70 perc alatt készen lettünk. 16x70 perc = durván 19 munkaóra kellett a rakodáshoz. Azaz, ha csak mi ketten lettünk volna, akkor minimum 9,5 órát melóztunk volna...

Egy kiürítés alatt álló szoba:

A hotel előtere a két nap alatt összehordott bútorokkal:

Jó nagy területen zsúfoltuk össze:

Megjött a kamion:

Pakolunk az olasz sráccal a kamionon:

Itt már teljesen készen vagyunk, az elejében vannak az ágyak és a tükrös ajtók állítgatva, aztán az asztalok, bennük a komódokkal, majd az ágyvégek, a végén pedig a 6 szófa és az egyéb cuccok. Pont tele is lett, semmi nem fért volna már fel rá:

A kiürült tér:

A kamion elment és már hoztak is egy hatalmas konténert, azt kezdték megrakodni a maradék bútorral, szekrényekkel, mindennel. A karbantartók közben bontottak, mi meg hordtuk a konténerbe:

Délig segítettem nekik, aztán számomra vége is lett. Elég is volt ez a két és fél nap intenzív pakolás.

Holnap szerda és tuti nem csinálok semmit.

Nincsenek megjegyzések: