csütörtök, november 12, 2009

Fogáserős ez-az


Ma sok volt a meló, még a pár perces Gripper-körök sem voltak kivitelezhetőek. Helyette késő este egy kis tépés-gyakorlás:
  1. Kártyatépés: 47 lapnyi Tacticalos francia 30mp
  2. Kártyatépés: 52 lapnyi valahonnan került, erősen használt francia kártya
  3. Konfetti: 6 félpakli konfettivé alakítása
A tépések jól mentek, a gyakorló mennyiséget 45 lapra fogom feltenni.
A használt francia kib@szottul csúszott, a sok használattól elég "zsíros" volt. Ennek ellenére simán kettéjött: vékonyabb az anyaga, illetve keskenyebb is, mint a Tacticalos. Ahhoz mérek mindent, mert az összes eddig tépett francia közül azt találtam a legnehezebbnek!

A Gripper-meló azért nem áll le, mostanában mindennap többször előveszem és 1-1 nyomás van a Gripper250-nel (jobbal már akár 20mp-ig is megtartom összenyomva, ballal még nem sikerült koccig nyomni) illetve a Gripper300 szintén koccig jobbal. Ez eddig szinte kivétel nélkül délután 3 óra után sikerült, délelőtt illetve kora délután nem tudtam még koccig nyomni.
Persze ezt csak magamnak könyvelem, mert ezeket a Heavy Grippereket összehasonlítani botorság!

Ez a délutáni nyomáserő érdekes, lehet, hogy délután kellene edzeni is járnom? Mindenesetre a fogáserősség napi hullámzása biztos jelzése annak, hogy a napi bioritmusomban a délután lenne edzés szempontjából az optimális időpont. Csak dolgozni ne kellene...

Nincsenek megjegyzések: