péntek, április 19, 2013

Pénteki C&P

A keddi kerékforgatás és a szerdai farmer igenyösen adott mindkét alkar hajlítóizmainak. Tegnapra szinte bekeményedtek, mára már lazult a dolog. Így a gripper felejtős, még a HG300-ast sem bírtam összenyomni :-). Látszik, hogy a forgatás másképp terhel, mint a szokásos gyakorlataim. A farmernél pedig szerdán bőven dupláztam a távokat. Egyszer csak felerősödöm... vagy nem :-)
  1. SMR + Bemelegítés
  2. Felvezetés: DuplaC&P: 2x5x(@24-@24), 2x5x(@32-@32), minden ismétlés a földről indítva

  3. DuplaC&P: 10x[minden 2 perc elején 3x(@40-@40)], minden ismétlés a földről indítva

  4. Összetett duplagolyós gyakorlatsor @24-@24, 5 sorozat, minden két percben kezdtem neki. Természetesen golyóletétel nélkül:
             3 dupla swing
             3 dupla clean
             3 dupla mp
             3 dupla snatch
             3 dupla clean and press
             3 dupla clean
             3 dupla swing

  5. Tépésgyakorlás: RTPia 10 db (140 lap - kb. 20 nagy erejű tépés)
  6. SMR
Az erőrészből kivettem a húzódzkodást, és a sorozatok idejét 3 percről 2 percre csökkentettem. Egy sorozat kb. 30 mp, így minden két percből 90 mp-t pihentem.

A mai ˜„Pörgessük fel a Sanyi gyereket!” egy duplagolyós gyakorlatsor egy kicsi golyópárral. Minden 2 percben kezdtem neki egy menetnek, a maga a munkarész kb. 55-60 mp ideig tartott, így a maradék percet pihentem. Azaz kb. 1:1 arányú meló:pihi volt.
Jó kis feladatsor, talán a szakítások után következő felvétel és nyomás volt már fogósabb az utolsó 2-3 körben. (Köszönhető ez a @40-es erőrésznek). Annyira nem is lihegtetett meg, de azért örültem az 5. körnek.

A végére egy kis tépés (gripper lett volna, de ekkor szembesültem, hogy azt ma inkább nem kéne) és lehet melózni.

Hétvégén uszoda és ÓÓÓÓÓriási fűnyírás, mert a fű rohamtempóban nő...

Nincsenek megjegyzések: