péntek, szeptember 19, 2014

Tarka ősz - Herkules

Ha péntek, akkor a Herkules. A hét elején tulajváltás történt a teremben (elég hamar, hiszen nyár elején nyitottak), de ez szerencsére nem befolyásolt semmit: minden felszerelés maradt. Így jöhetett a 3. edzésem ebben a teremben. Meg az udvarán:
  • Állva nyomás rúddal + Húzódzkodás saját testsúllyal: 5x(3 + 5)
  • Szegtörés: 200x7, 200x7, ott is hagytam a délutániaknak :-)
  • Világ körül gyakorlat 2 tárcsát összefogva: 2x(1 kör balra és 1 kör jobbra)
  • Ferde pados nyomás kézisúlyzókkal + Döntött törzsű evezés rúddal: 3x(10 + 10)
  • Koffercipelés + Szakítás kézisúlyzóval: 3x( 2x50 méter + 10-10)
A fogáserős gyakorlatokat előrébb hoztam. Az edzés elején a szokásos kis erő és gyúrós rész után jött az edzés fénypontja, a farmer-szakítás kombó.
A farmerben most is a két 75 kg-os koffert hurcolásztam, de kimentem az udvarra és a kapuig vittem, majd kis pihi után onnan vissza. Ez bizony 2x50 méter. Fogós, mert utána következett a kézisúlyzós szakítás, a talajon minden ismétlés után kézcsere volt. Itt a szokásos 30 kg-os súlyzót hajigáltam. Nagyon ütős volt így ez a páros, pedig a szakításban visszavettem az eddigi 20-20-ról 10-10-re, de a farmer csak 100 méter volt egy kis pihivel félúton. Le is szívtam az udvar összes oxigénjét, miközben a fák csak úgy virultak a sok CO2-től :-). A harmadik körben visszafelé le is kellett tennem egyszer, pontosabban én nem akartam, de a kofferok azt mondták, hogy de. Szóval megérte kimenni.

Holnap szombat.

Nincsenek megjegyzések: