szerda, április 15, 2015

Lábujjas 1.

A törés már alig fáj, a duzzanat is csökkent. Mivel a csatornafedő pont a nagylábujj körmére esett (ha nem rántom el a lábaimat, szerintem simán megúsztam volna egy kis zúzódással, mert nagyobb felületre esett volna a fedő, ráadásul a cipő is sokat tompított volna rajta), ezért egyrészt alatta tört el a csont, másrészt a köröm nagy eséllyel le fog esni. Már most is nagyon furcsán néz ki, szerencsére nem fáj, nincs begyulladva. Mindenesetre ma megmutatom a sebésznek, mert nem vagyok benne biztos, hogy ennek így kell kinéznie :-)
Előtte egy kora reggeli edzéskét azért megejtettem. Értelemszerűen állva nem dolgozhatom még legalább 2-3 hétig. Nagyon sajnálom a duplagolyós 20 perces melókat, hiszen pont most kezdtem neki az új programnak, ami erre épült, nagy golyós C&P helyett, de ez van. Helyette egy kis ücsörgős mp:
  • MP ülve @36 + Húzódzkodás: 5x(3-3 + 3)
  • Szegtörés: 7x220, 7x220
  • Ferdepados nyomás kézisúlyzókkal + RT-s egykezes evezés @40: 6-6 ismétlések - a nyomásban 22kg-tól 2 kg-os lépésekben 40kg-ig lépkedtem fel, az evezés végig fix; összesen 10 sorozat, 60-60 nyomás, 60-60 evezés, pihenő nincs
  • Lábemelés függeszkedve: 3x10
Ennyi. Nagyon meg sem izzadtam. Egyszer-kétszer véletlenül ráterheltem a lábujjra, na azt megéreztem, de most edzés után semmi fájdalom. Remélem nem is lesz ettől a nyugdíjas edzéstől.

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: