kedd, november 17, 2015

Kerti munka

Ma kerti munka volt soron: gereblyézés, söprés, levélszedés, trambulin elrakás, lomtalanítás, a még megmaradt dió átrakása, stb. Ebből a levélgyűjtés volt igenyösen fárasztó, mert a gereblyézés nem tartozik a kedvenc tevékenységeim közé :-). Sem a felezőseprűvel való munkálkodás. Mindkettő nagyon derekas munka, érzem is most este. Három nagy és egy hatalmas fa leveleit kellett összegyűjteni.
Összesen bő 5 óra melót jelentett, de legalább téliesítve van a kert. Meg amúgy szép idő is volt és legalább kint voltam. Sajnos mostanság sokat kell bent ücsörögnöm a munkám miatt.

Ja, végre sikerült eladnom a két @44-es DD-s golyómat. Már egy ideje szerettem volna túladni rajta, mert valójában nem sokat használom, változott az edzéseim iránya és célja. Tegnap a DPD elvitte: a futár nagy dünnyögések és fogcsikorgatások után rakta be őket az autóba, pedig 50 kg a felső határ csomagonként a honlapjukon. Ezek meg csak 44 kg-osak voltak. Egy kis telefonálás után nagy mérgesen átvette őket. Mára már meg is érkeztek az új rendeltetési helyükre. Ami nem a MÉH :-)

A tegnapi hengerezés érződik a combizmokban, olyan, mintha egy roppant erős kezű masszőr gyúrt volna át.

Holnap szerda.

Nincsenek megjegyzések: