vasárnap, szeptember 13, 2009

Kártya, Gripper, TraktorKerék


Súlyzós és golyós edzés szempontjából pihenőnap, de ezért volt egy kis ez-az:

Ma volt Réka 3 éves szülinapi összejövetele. Szüleimnél tartottuk (csak kertes ház, hiszen szinte nyárias meleg volt), így még indulás előtt kátyáztam kicsit otthon, majd Gripper-körök és minden kör után Kerékforgatás:
  1. Konfetti: 6 félpakli (még mindig van)
  2. Gripper + KerékForgatás: 5 kör, 1-1,5 óránként
    Egy kör most az alábbiakból áll:
      ~ 20-20mp ideig 2kg súly tartása Gripper200
      ~ 3-3 kocc Gripper250
      ~ Befőttesgumival a hajlítókért
      ~ 10-10 kocc fordított fogással Gripper200
      ~ Befőttesgumival a hajlítókért
    Ez az 5 gyakorlat kétszer egymás után, majd
      ~ Traktorkerék-forgatás: Egy hossz (10db - 1' meló)
Most egy Gripper-körben kétszer is volt tartás és fordított nyomás, mert ráértem. A körök között nagyüzemi evészet ezerrel (meg még ezerrel).

Ha már elkopnak a félpaklik, akkor ismét nekilátok a teljes paklinak. Jelenleg a magyar kártya (dobozostól is) 4-5mp, de a francia jelentősen visszaesett. Így azt 40 laptól indulva fogom felépíteni.
A sok fogáserő gyakorlat hozadéka a jó alaperő a tépéshez (ami a magyar kártyához bőven elég), de a francia már megköveteli a célzott gyakorlást, magyarán tépni kell, nincs mese.

Minden Gripper-kör végén volt 1 percnyi Kerékforgatás, csak hogy legyen valami teljes testes meló is. Tök jó ez a gumi. (A család fiataljai közül - 20-25 év - egyedül senki, de párosával nagy erőlködések után sikerült átfordítaniuk. Aztán gyors jégkrémevés az elvesztegetett energiát pótlandó...)

Holnap Clean&Press&PullUp és TabataSwing.

Nincsenek megjegyzések: