szombat, január 16, 2010

Gripper&Kártyatépés


Ma kora délutánig meló, majd egy kis kártya és gripper-körök:

  • 1 pakli Tacticalos francia
  • 50 lapnyi magyar
  • 10 félpakli konfettivé aprítása
  • Gripper-körök délután és este elosztva (5 kör)
      Gripper200: @8 tartása 10-15mp-ig
      Gripper200: 10-10 kocc fordított fogás
      Gripper250: 3-3 (ballal híja van)
      Befőttesgumik a hajlítókra
    A francia most nem ment egyszuszra: szűk 20mp alatt szinte pont félig, aztán betonná vált, nem mozdult egy tapodtat sem. Nem is erőltettem tovább, majd a magyar és a konfettizés után kaptam megint elő, ekkor egy fogásra kettétéptem.
    Valahogy az elején nem éreztem még rá. Úgy látszik, nekem még a kártyához is fel kell pörögnöm, lehet előtte is swingelni kellene?!

    A magyar ellenben frankó volt. Ez már a francia után volt, a konfetti közben. Lehet több lapra kellett volna rámenni. De ráérek, minek rohanni.

    A Gripper-körökben végre ballal is megfelelő ideig tudtam tartani a golyót, nemcsak jobbal. Persze a HG250 ballal még most sem kocc. (A HG-k a gyártási anomáliákból adódóan nem összehasonlíthatók másokkal!)

    A héten tudtam meg, hogy az egyik ismerősöm sokszor látta a Gripperjeimet illetve nyomkodta is, így a Jézuska hozott neki egy COC1,5-t! Megfertőztem, de aztán mondta, hogy vett hozzá tömegnövelőt is :) Popeye-alkat...

    A pénteki duplagolyós C@P még mindig foglalkoztat: el is határoztam, hogy rendszeresebbé teszem, a kissé már egyhangúvá lett egygolyós nyomásokat fogom vele feldobni.

    Ha meg egyszer megtalálom a lottószelvényemet, akkor veszek még egy @32-t. Meg egy COC2,5-t. Aztán egy @48-at, ja, meg több tucat magyar és francia paklit, plusz egy erőkeretet, súlymellényt, meg minden lóf@szt...
    Remélem addig az Elite nem megy ki a divatból, mert nekem nagyon bejönnek ezek a nagy fülek!
  • Nincsenek megjegyzések: