péntek, április 16, 2010

DuplaCP+PullUp - létra


A szerdai Linda még mindig rajtam van, így a mai nagygolyós napon létráztam:
  1. Bemelegítés

    I. rész: Az erő gyakorlása

  2. DuplaC&P Létra + Húzódzkodás: 5db 5 lépcsős DuplaC&P létra (@32-@32) + PullUp (@16), szűk 50 perc alatt. Összesen 75 DuplaC&P + 75 húzódzkodás

    II. rész: Erőállóképesség

  3. Swing@40 + Hídtartás: 5x(30mp + 30mp) folyamatos 5 perc meló

    III. rész: Fogáserősség (Atlas-készlet)

  4. Erőkar tégla + Farmer: 3x[(5-5) + 60mp(@32-@32)], folyamatos meló

  5. SMR
Az 5 darab 5 lépcsős létrában komótos tempóban dolgoztam, külön pihenőt nem tartottam. Így is volt minden gyakorlat közt olyan 20-30 mp pihi, mert a golyós munkaterületről átballagtam a húzódzkodóhoz, golyót felkötni, stb.

Másrészt nem vontam össze semmit, azaz rendesen 1 nyomás - 1 húzódzkodás, 2 nyomás - 2 húzódzkodás, stb. A DuplaC&P-ek során a golyókat sosem raktam le, az előírt létrafokot golyóletételek nélkül végeztem. (A nemrég vásárolt ezüst @32-ről le is pattant egy gyerektenyérnyi nagyságon a festék, mert egyszer csúnyán összekoccant a két golyó. Legalább felavattam...)

A létrák után egy gyors MetCon: a swingek határozottan jól estek.

A fogáserősségben is összevontam dolgoztam. Érdekes, hogy a harmadik körben a farmernél dobta be a bal kezem a törölközőt: 40mp-nél kiesett a @32 belőle. Azonnal visszavettem, de kemény volt az az utolsó 20mp. Biztos érezte, hogy ez a nap utolsó gyakorlata...

Hétvégén uszodai rehabot tervezünk Bettivel: egy kevés alsó végtag edzés az uszodai edzőteremben + úszás + gyógyvíz + szauna. Remélem a gyerekeket el tudjuk kicsit passzolni. Ennyi nekünk is jár!

Nincsenek megjegyzések: