szerda, április 14, 2010

Linda: "Halál 3 rúddal!"

Tegnap melóhegyek, de egy kevés kártyatépés azért belefért:

  • 1 pakli (55 lap) francia kártya
  • 2 pakli (66 lap) magyar kártya
  • A 4 félpakli magyar negyedelése
  • Konfetti az összesből

    Sajnos a magyar kártya tartalékaim lassan kimerülnek, rendelni kell. Remélem már van a TacTicalban. Egyelőre marad a hétvégi bevásárlás közbeni...

    A hét második edzése most is valamilyen hosszabb MetCon. Ma egy Crossfit-es mértékadót szemeltem ki. Utoljára valamikor október közepén végeztem:
    1. Bemelegítés: majd 20 perc

      I. RÉSZ: Teljes testes MetCon

    2. LINDA mértékadó - 35 perc: 100kg-hoz viszonyítva

      100kg Fekvenyomás - testsúly 100%-a
      150kg(+ szorítók) Felhúzás - testsúly 150%-a
      75kg(+ szorítók) Felvétel helyből - testsúly 75%-a

      10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ismétlések ebből a hármas kombinációból. Először mindhárom gyakorlatból el kell végezni az aktuális ismétlésszámot, aztán újrakezdődik a kör eggyel kevesebb ismétléssel, egészen 1-1-1-ig.

      II. rész: Fogáserősség, Atlasz-készlet

    3. "Világ körül": 2x(1-1 kör)x(2x20kg)
    4. Kézisúlyzó tartás (szélső tárcsa): 4x(12kg-12kg)x(ameddig megy sétálva)

    5. SMR
    A Lindában ötletszerűen a felhúzás után raktam be a felvételt. Na ezt nem kellett volna, pontosabban így kissé brutálisabbra sikeredett a dolog.
    A fekvenyomás nagyon könnyedén ment, a felhúzás is, de a felvételt a felhúzás után rakva, az maga volt a halál. A blogban visszaolvasva régebben a felhúzás volt az utolsó és a felvétel a második. Mindegy, így is csak fél perccel maradtam el a csúcsomtól!
    (Pedig még egy kis intermezzo is volt, ugyanis, amíg felhúztam, az egyik "sporttárs" lepakolta a fekvenyomónál a rudat és elkezdett a rúddal melegíteni... Pedig volt még egy teljesen szabad fekvenyomó pad is, üres rúddal. Igaz, a tulaj ült rajta és beszélgetett. Mikor diszkréten ráordítottam szóvátettem, akkor azzal védekezett, hogy látta, hogy felhúzom, el nem tudta képzelni, hogy közben fekvenyomok is: Fiatalság, bolondság!)

    Egy kevés fogáserő, majd egy rakás SMR. Este biztos nem kell elringatni...
  • Nincsenek megjegyzések: