péntek, június 12, 2015

14: Függőlegesek és gyógytorna

Késő délutáni edzéske. Mivel az elmúlt három napban már két edzésem és két fejszés munkám is volt, így egy kis gyakorlós napot tartottam. Persze a gyógytorna, na az kemény volt, mint mindig:
  • DuplaC&P felvezetés: 3x5x@(24-@24), 3x5x@(32-@32), a felvezető mini edzés :-)
  • DuplaC&P @36-@36: 20x(minden 30 mp elején egy ismétlés, a maradék idő pihi), összesen 20 felvétel és nyomás 10 perc alatt
  • Vastag rudas felhúzás: 3x3x130kg, 3x10x110kg
  • Gyógytorna: 60 perc
Nagyon nem hajtottam magam, mert holnap nem szeretnék robotként mozogni fejszével a kezemben. Sajnos a szauna kimaradt, mert nem volt bekapcsolva, így 30 fok volt csak bent. Ennyi meg kint is van :-)

A nyújtás közben a gyógytornász nénike 10 percenként két ismétléses (földről indított) felhúzásokat végzett, mert erősödni szeretne. Ja, 100 kg-mal. Amúgy be sem melegített rá, csak autóval megérkezett, összerakta és kezdtük az órát. Ő meg az elemeléseket. 65 kg. Mármint a nénike.

Az egész éves munkám dicséreteként megleptem magam egy apolló-rúddal és egy Fiskars x17-es közepes méretű hasítófejszével. A rúdra leadtam a rendelést, a fejsze pedig már itt van a kezemben. Remélem beválik! Az eladó váltig bizonygatta, hogy csak kézbe kell venni és a kuglik maguktól szétesnek. Én pedig mindent elhiszek...

Hétvégén favágás. Pontosabban csak tartom a kezemben a fejszét, a kuglik meg ugye maguktól...

Nincsenek megjegyzések: