szerda, június 03, 2015

09: Munkás nap és gyógytorna - TS 108,8 kg

Reggeli edzés, mert a gyógytornász néni reggel ért rá:
  • Ferdepados nyomás kézisúlyzókkal 40kg-40kg + Húzódzkodás 15kg: 3x(10 + 5), négy felvezető sorozattal
  • Felhúzás vastag rúddal 130kg: 3x3, fogáserősség célzattal
  • Koffercipelés 2x90kg + Döntött törzsű evezés vastag rúddal: 6x(14 méter + 10, minden 3 perc elején, a maradék idő lihegés), összesen 18 perc meló
  • Gyógytorna: 45 perc
Ennyi. Nyomás-Húzódzkodás párosban már két felvezető sorozatnál is 15kg-mal volt a húzonc, azaz összesen 5x5. Egy kis felhúzás gyakorlás a vastag rúddal, majd farmer-evezés. Ez utóbbi brutálra sikeredett, pedig csak minden két percben kezdtem neki. A farmer után közvetlenül volt az evezés az egyik kofferrel. 90 kg volt csak rajta, de bizony elég volt 10 ismétlést lepörgetni belőle a kofferezés után. Ütős 12 perc, ráadásul elég meleg is volt a tornateremben, úgyhogy szakadt rólam a víz.
Gyógytornával fejeztem be, ez se volt kutya...
Eltelt két hét, így ráálltam a mérlegre: 1,7 kg testsúlycsökkenés. Ezt nagyon reálisnak tartom. Az erőszintemen változást nem érzek, az erőállóképességem még mintha javult is volna (a szakítások jól mutatják), ez bizony döntően zsírból ment. Ezt a tempót szeretném továbbra is tartani. Ennél gyorsabban szerintem naturálon nem lehet, pontosabban nem érdemes, mert a szervezet hozzányúlna az izmokhoz.

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: