csütörtök, november 03, 2022

Mini 09

A Relax World nem csak karbantartás miatt van zárva, hanem új attrakciókat építenek, csempe helyett fóliaburkolatot kap az egész medence, stb. December 9-én nyit.

Ma még egy pólóban el lehetett menni a fürdőbe, de már érezhetően hidegebb van, hiába süt a nap. A mai edzéske ismét egy mini, hiszen tegnap is edzés volt és holnap is edzés lesz:
  • Swingek: normál 10x10, összesen 100 lendítés
  • Evezés rúddal + Panel-Farmer: 4x5x120kg + (2x20lépcső)x(@36-@32), előtte 5 felvezető sorozat 5 ismétlésekkel és (2x20 lépcső) kisebb golyópárokkal, a legvégén 10x100kg + (3x20lépcső kettesével súly nélkül)
  • Lábemelés függeszkedve: 4x10
  • Szauna: 1 kör kristály, tóban úszás
Ennyike.
A bemelegítő lendítések után ma rudas evezés volt golyós lépcsőzéssel párban. A jobb alkarom simán bírta (nem éreztem kellemetlen húzódást benne), úgyhogy elő sem vettem a gurtnit. A múlt héten jött meg, azóta csak egyetlen egy edzésen használtam, és így hogy az alkarom nem jelez, nem is fogom elővenni többet. De azért jó ha ott van. Lehet a nagy súlyú vállvonogatáshoz majd előveszem.
A főgyakorlat után már csak lábemelés volt és hengerezés és kész. Egy miniedzésnek ilyennek kell lennie. Egy gyors szauna (tényleg gyors, hiszen a hidegvizes és a melegvizes punnyadó le van zárva) és lehetett menni melózni.

Holnap péntek.

Nincsenek megjegyzések: