szerda, november 23, 2022

Mini 22

Éjszaka elállt a hó, elég rendes mennyiség lett. Bőven van a városkában is, a hegyoldalakon meg biztos fél méter feletti. Hideg is van, úgyhogy napközben is épphogy olvad.

 A mai edzéske:

  • Swingek: 10x10
  • Evezés kézisúlyzóval + Ferdepados nyomás Smith-gépen(5-5-5-5)x58kg + 10x(kicsi súly), öt sorozat, előtte pár sorozat felvezetés
  • Vállvonogatás rúddal + Panel-Farmer: 10x160kg + (2x20 lépcső fel-le)x(2x@32), három sorozat, előtte két sorozat kisebb terheléssel
  • Függeszkedés: egykezes 3x(40mp-40mp), normál 40mp
  • Szauna: 1 kör kristály, tóban úszás
Ennyike.
Felvezetésnek lendítéskupac, majd kézisúlyzós evezés mellette ferdepados nyomás. Ez utóbbi rehab jellegű, olyan régen volt már bármilyen ilyen jellegű nyomás, hogy idejét éreztem újrakezdeni. Kicsi súllyal, amivel szép lassan, lent megállva 10 ismétléseket nyomtam. Most már ezt fogom az evezések mellé berakni. Természetesen a kézisúlyzós meló volt a fő szám, egy sorozat 5-5 majd ismét 5-5 ismétlésből állt. Azaz összesen 50-50 ismétlés volt 58 kg-ból. 
Második gyakorlatpár csuklyás izom cipeléssel párban (ez utóbbi bőven terheli a csuklyást is). Jó kis párosítás. Csak három munkasorozatot toltam, nem ez afő gyakorlat és amúgy is mini edzés, nem cél, hogy kiüssem magam.
Függeszkedés a végére és kész. A szaunában most sem volt szinte senki, a tó jéghideg.

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: