szerda, november 09, 2022

Mini 13

A fürdőben a nagy Relax medence teljesen szét van verve, légkalapácsokkal lyukakat fúrnak midenhol. Már két hatalmas konténernyi sittet hordtak ki az épület elé:

De közben az emeleten lévő kör alakú medence full 24-ben működik, azaz tele van vízzel, mennek benne a vizi attrakciók is. Persze lezárt területen van, azaz nem használható:


Lent a szaunában a melegvizes punnyadó és az alatta lévő hidegvizes medence másfél hete le van zárva, hiszen vízgépészetileg össze vannak kötve a fenti nagy medencével. De most rájöttek, hogy ez így nem lesz jó, a hínáros nagy kinti tavon kívül nincs más működő medence a szaunában december közepéig (akkora ígérik a felújítás végét). Ja, mind a 12 szauna üzemel, népek vannak (különösen hétvégén), de a szolgáltatás nagyon hiányos, természetesen teljes áron. Gondolom sokan szóvá tették, úgyhogy ma nagyon ügyködtek a lenti medencéknél, valszeg megpróbálják leválasztani. Mert ez most derült ki. Persze. :-) Egy ízelítő az osztrák logikából.

A mai edzéske:

  • Swingek: 10x10, összesen 100 lendítés
  • Evezés rúddal + Panel-Farmer: 10x110kg + (2x20 lépcső)x(@32-@36), négy sorozat, előtte négy sorozat felvezető (kisebb súllyal és golyópárokkal)
  • Wrist Roller + Lépcsőzés: (1 kifelé + 1 befelé)x(@32 + @36 + @6) + (3x20 lépcső kettesével), három sorozat
  • Lábemelés függeszkedve: 3x10
  • Függeszkedés: egykezes 2x(40mp-40mp), normál 80mp
  • Szauna: 1 kör kristály, tóban úszás
Ennyike.
A felvezetés lendítéskupac, aztán mennyiségi evezés panel-farmerrel párban. Adta az ívet. Fogáserő követte, most három tekeréspárt végeztem a 74kg-mal. Mellé sima lépcső.
Egy kis függeszkedés és lábemelés és mehettem szaunázni.

Holnap csütörtök.

Nincsenek megjegyzések: