hétfő, március 09, 2009

Kettlebell-33


A nátha remekül tartja magát, sőt, most estére még egy kis köhögés is színesíti az életet. Szobin most tetőzik az influenza, a középiskolákban fél osztályok múlatják az időt.

Ma golyózás Gabival. A bemelegítés után egy kis golyós nyújtás:
    Farmer + fej feletti és a séta során 2x2 MP (@24+@16) két kör kézcserével
    Farmer + fej feletti és a séta során 2x1 MP (@16+@24) két kör kézcserével
    Farmer + fej feletti és a séta során 2x1 MP (2x@16+@24) két kör kézcserével
Persze pihenőkkel.

Volt még egy kis TGU eleje gyakorlás két összefogott @16-tal - jobb oldalon 3-szor, bal oldalon 2-szer - nyújtott karig. Hát ölég nehéz volt így elsőre, ugyanis eddig maximum @24-gyel végeztem a TGU-t. Pavel könyvét olvasva, be kell látnom, hogy ez egy nagyon-nagyon fontos alapgyakorlat (amely talán még az MP-t is übereli), amelynek helyet kell adnom az edzéseimben!

MP gyakorlás következett, mert a csuklómat előszeretettel forgatom a nyomás során. Na, erről le lettem tiltva, így a helyes irányba mutató gyakorlatsort végeztem. Súly nélkül illetve súllyal. Elég sokszor, biztos volt összesen 25-25 a @16-tal. Persze kis adagokban, a technikára figyelve.

Óra végén egy kis magasra húzás (10-10), majd snatch-ek a @24-gyel (10-10-10-10), aztán a @16-tal (10-10), de gyorsított végrehajtással, ahogy azt a VO2Max során kell majd.
Gabi a @16-tal fogja felmérni a VO2Max-os számomat, szerinte eleinte ez is elég. Végül is igaza van, időm tenger (még vagy 30 év edzés), alapozzuk jól meg az erőnlétet. A felmérésre valszeg jövő hétfőn kerül sor, addig csak kikecmergek ebből a takonykorból.

Holnap délelőtt egy kis RollingT + TGU gyakorlás esetleg egy kis swing, azaz egy laza nap. Csak az élvezetért.

Nincsenek megjegyzések: