szerda, március 25, 2009

Kettlebell-38


Ma volt az utolsó óra. Betti még beteg, én meg úgy döntöttem, hogy totális pihenőhetet tartok egészen hétfőig. Akkor kezdem az új edzésprogramot. Rám fér, lassan pont egy éve pihentem utoljára, akkor 2-3 hetet a térdsérülésem miatt.

Ültünk a Corpus előterében és beszélgettünk.

Mára egy Grad Workout lett volna a fő program, amelynek a lényege, hogy egy kb. 110 méter hosszú úton (egy futball pálya mérete) kell 20mp sétálás közbeni váltott karú MP-t végezni (lehet fűrészelős MP is az elején), majd 10mp pihenő, aztán 20mp kétgolyós, egykezes swing. Majd ismét 10mp pihi, aztán séta és MP, pihi, swing, stb. Ezt addig kell végezni, amíg végig nem érünk. Az időbeosztás a Tabatához hasonlít.
Gabi szerint nagyon brutál. Akkor az is... Majd a parkban kipróbálom!

Gabi tervez egy szoboszlói szemináriumot (bemutató, reklámcél, néhány alapgyakorlat megtanítása) április közepére. Ebben segítek is: a három meglévő konditerembe (Jaga, Szikla, Uszoda) kirakok egy-egy kis plakátot figyelemfelkeltési céllal. Az egyik karatés csoport jön is, egy másikat pedig megkérdezek. (Ez most jutott az eszembe, hiszen a vezetőjét már régről ismerem.) Természetesen mi is megyünk.

Egy későbbi időpontban még visszamegyünk egy órára Gabihoz, akkor egyrészt visszaméri az FMS-t, másrészt bevezet a köteles munkába. Remélem ekkor már jó idő lesz és a szabadban sort lehet erre keríteni. Egyébként engem a golyós és a súlyzós edzés tökéletesen kielégít, de csak kipróbálom már, hogy milyen 2 perc alatt kikészülni...

Egyébként ma az összes sportcélú megmozdulásom a 250-es Gipper bemutató céllal való 1db koccig nyomása volt illetve nyomtam 3-3 BUP-ot a @24-gyel, szintén bemutató céllal. (Holnap biztos brutál izomlázam lesz...) Ja, és ma összevissza ettem (inkább zabáltam) mindent, azaz egy-két nap erejéig szakítok a megszokott étrendemmel is.

Nincsenek megjegyzések: