vasárnap, március 01, 2009

Vasárnapi golyózás


A pénteki Linda után aránylag még mindig nagy izomlázam van, ezért úgy döntöttem, átmegyek egy kis golyózásra illetve fogáserőre (egy kis mozgás csak jót tesz ilyenkor):
  1. Bemelegítés
  2. RollingT tartás időre: 2x(20mp-20mp)x40kg, 3x(10mp-10mp)x50kg, 2x(20mp-20mp)x40kg, közben 60kg emelése jobbal 3x, ballal 2x
  3. Kombó1: Clean és Press + Kétkezes swing + Séta fej felett: 5x[(10-10)@24 + 20x@40 + oda-vissza egy kézben a @16), 1 perc pihenőkkel
  4. Kombó2: Renegát evezés + Kétkezes swing: 3x[(10-10)@24 + 20x@40), 1 perc pihenőkkel
  5. Nyújtás + fetrengés
Most is edzés elejére raktam a RollingT-es munkát. A tartások között max. emelést is néztem: 60kg-ot simán megemeltem 3-szor egyenes derékig + 1mp tartással. Ballal csak 2x sikerült, a harmadik során az emelésnél rásegítettem a másik kézzel. Közben a tulaj által le is lettem teremtve, hogy miért nem rakok a golyó alá gumilapot, mert így szétszabdalja a szőnyeget. Igaza van, utána már raktam alá. Mellesleg így múlik el a világ dicsősége: 1 évvel ezelőtt nemigen szólt volna senki sem, de azóta -25kg. (Mondjuk, most sokkal-sokkal jobban érzem magam, az arcból meg ugye vissza kell lassan venni. Nehezen megy...)

A golyózás részben két kis kombót eszeltem ki, végig figyelve a végrehajtásra. A fej feletti séta során @16-tal mászkáltam, forgatással, mert ezt aránylag sokáig tudom tartani, a @24 hamar lefárasztana: nem lenne meg a kívánt kis nyújtó hatás.

A végén jutott eszembe, hogy TGU-t is akartam, de edzés végén már nem kockáztattam meg, ahhoz nálam még nagy figyelem kell, ami edzés végén már nem biztos hogy fennáll. + kell hogy valaki (mondjuk Gabi) esetleg mondja, hogy mi után mi jön. Így kimaradt.

Ennyi volt. Tegnap uszoda volt Bazsival, és most már egyre jobban érzem, mintha kicsit megfáztam volna. Visszaemlékezve fáztam is. Szerencsére Bazsin nem látszik semmi.

A tenyeremen még mindig van egy pici "lyuk", pedig zsírozom ezerrel. Ennek ellenére tegnap a magyar kártyából három doboz kesztyűben és egy pakli hát mögött eltépődött. (Kissé érdekes technikával, a tenyérsebet kímélendő). Kell egy kis max. alatti munka gyakorlásnak. Főleg az egómnak...

Sajnos a kölcsönkért gép csak 10mp-t tud felvenni 640x480-ban 30kép/mp-s sebességgel, ezért a filmezős projekt tovább csúszik. Van még unokahúg és unokaöccs...
A tenyerem miatt amúgy sem vállalkoztam volna nagy sebességű tépésre, mert a motoros fogás bizony nagyon nyomja. De ami késik, nem múlik! (milyen sok okos mondást tudok...)

10mp-be a tépés elvileg belefér, de nem fér bele a kesztyű felvétele, a doboz megmutatása, a brutális, elszánt fej, a feszülő hasizmok, a lakás belseje, a polcokon lévő könyvcímek, a bélyeggyűjteményem, rövid áttekintés az iskoláimról, a család, barátok bemutatása és egyáltalán, a tágabb lakókörnyezet, a társadalmi helyzet és a gazdasági válság megoldására tett lépések. Na szóval ezeknek idő kell.

Holnap golyózás!

Nincsenek megjegyzések: