szombat, március 28, 2009

Súlyzós edzés


Nem bírtam tovább a tespedést, délután kimentem az uszodába egy kis súlyzós edzésre:
  1. Bemelegítés
  2. Felhúzás: 5x5x200kg
  3. Ferde pados nyomás: 2x8x80kg, 2x6x90kg, 2x4x100kg
  4. Húzódzkodás: 4x6x15kg
  5. Mellhez húzás csigán: 4x6x80kg
  6. Nyújtás + fetrengés
Igaz, hogy hétfőig pihenőt terveztem, de már nem bírtam ki súlyok nélkül. Kellemes kis edzés sikeredett, ahol nem törekedtem maximális súlyokra, inkább egy biztonsági munkának lehetne nevezni.

Sajnos fürdőgatyát nem vittem, így csak egy kiadós zuhany jutott a gyógyvizes zuhanyban. Az se rossz!

Sok Jagás edzett, talán nem is voltak sohasem egyszerre ennyien az uszodai teremben. Egy srác komolyan érdeklődött a szeminárium felől, ugyanis szóba került a Kettlebell is: kissé beszélgetősre sikerült ez a mai edzés... :)

A Jagát bőszen festik, találkoztam a burkoló sráccal is, hétfő-kedd lesz a szőnyegpadlózás ideje. A gépeket, padokat, rudakat, súlyokat NEM takarták le semmivel (a drága kardiógépeket sem), úgyhogy rengeteg törölgetnivaló van...

Közben a debreceni tulajdonú pénzmosoda (az újonnan nyíló másik terem) állítólag majd 400m2-es lesz, tele csili-vili gépekkel, úgyhogy Szobi el lesz látva konditeremmel. Pont most, amikor már igazából nem testépítőzök: brühü-brühü...

2 megjegyzés:

Gabi írta...

A szeminárium sajnos egyelőre "lebeg", mert perpill nem alakul a karom, ill. nem úgy, ahogy szeretném... A könyök-rész ugyan javult, de most meg jobban sugárzik lefelé csuklóba meg a gyűrűs- és kisujjba, ami szerintem nem nevezhető megnyugtatónak... Na de majd lássuk meg, mit tud ez a lágylézer.

Sanyi írta...

Ok! Ebben Te vagy a főnök! Ha már 100%-on vagy (+10%), akkor lehet elkápráztatni a népeket!