péntek, január 30, 2009

BUP + Fight Gone Bad


Ma MP2-t akartam, de valamiért azt hittem, hogy a kis piros golyó bent van a teremben. Biztos az Olling Hunder vette el az eszem:
  1. Bemelegítés
  2. BUP + köteles húzódzkodás: 10x[(3-3)x@24 + 6] 2 perc pihenőkkel a sorozatok között
  3. Farmer + Fej feletti: 2x(@24 + @40 egyik oldalon oda-vissza majd a másik oldalon oda-vissza a folyosón)
  4. Olling Hunder próbálgatás: 3x(3-3)x50kg + vegyesen kisebb-nagyobb súllyal
  5. MetCon: Fight Gone Bad: Összesen 17'
  6. Nyújtás

Mivel két golyós gyakorlást kis golyó hiányában nem tudtam kivitelezni, nagy súlyokra sem akartam menni, ezért a BUP-ok mellett döntöttem, annyi nehezítéssel, hogy minden 3-3 ismétlés után (ballal kezdtem) rögtön köteles húzódzkodás 6 ismétléssel. Szépen tudtam 10 sorozaton keresztül vinni, pontosan 2 perc pihenőkkel.
Ballal is nagyon jól mentek a 3-ak, több is ment volna, de itt ugye nem a maximális mennyiség a cél! Nagyon örülök neki, látszik a @16-tal való BUP-ok mozgásjavító hatása! (Ősszel egy sem ment ballal!)

Egy "kis törődés" következett - ahogy Gabi mondaná - fej feletti és farmer egyszerre. Kemény volt...

Az erő szakasz végére raktam az új szerzemény kipróbálását: a @40+10kg elég jól ment jobbal, ballal már nagyon kellett koncentrálni. Igen csak ez lesz a gyakorló súlyom, de lehet, hogy csak a @40, mégpedig nem emelésekre - szerintem ennek ilyen kis súlyoknál nálam nincs nagy jelentősége - hanem emelés után időre kell majd tartani.
Érdekességnek ráraktam a @40+@24-et is, na ezt egyszer sem bírtam felhúzni, egyik kézzel sem. Ez van, lehet gyakorolni. (Persze ezek már a köteles húzódzkodások után voltak, ami ugye szintén nyílt marokerő, de szerintem akkor is max. egyszer bírtam volna néhány mp-re megemelni)

Edzés végén Fight Gone Bad, hogy csurogjon rólam a víz... Na, az csurgott is.

Délután még bemutató jelleggel (ismerősnek) egy pakli magyar kártya tépése.
    Tépés-gyakorlás: 1 csomag magyar kártya
Majdnem nem indult meg: délelőtti nyílt marokerő, de aztán felszívtam magam. Jó volt! Persze aztán konfettivé alakítottam a szokott módon.

Este még egy pakli esett áldozatul.
    Tépés-gyakorlás: 1 csomag magyar kártya
Egy nagy levegő (meg még kettő) és kész.

Nincsenek megjegyzések: