szombat, január 24, 2009

Nem edzés, csak gyakorlás


Délben 2 pakli magyar kártya vérzett el a kezeim között, még Betti és Bazsi is vérszemet kaptak :). A két felet minden esetben tovább aprítom - persze veszek ki belőle - negyedekre, vagy még tovább. Sokszor már csak hüvelykujjal tudok ráfogni, olyan kicsik lesznek. Ez egyben zárt marokerő is, hiszen most gripperem nincs:
    Tépés-gyakorlás
Délután uszodai kirándulás a családdal. Ha már uszoda, akkor kaptam Bettitől 30 percet edzeni, egy kis gyakorlásra pont elég volt:
    Húzódzkodás: 12x5x10kg, 2 perc pihenőkkel
A konditeremben kicserélték a padlószőnyeget linóleumra, na ez még jobb: a csepegés most is folyamatos, csak most nem látszik a vizes folt a padlón, helyette lehet csúszkálni. Ennyi észt...
Természetesen a fekvenyomópad volt folyamatosan foglalt, hiába no, az a legfontosabb gyakorlat!

Volt még egy kör szauna, több nem, mert ma Betti szaunázott én meg játszotam Bazsival. A vízben tök mélyre le tudok guggolni, direkt próbálgattam közben. El kellene már kezdeni guggolni, majd Gabinak javaslom is, hogy legyen ez a fő csapásirány. Engem nem izgatnak a spéci golyós gyakorlatok, de a guggolás hiányzik. (Azok a 200kg-os szériaguggolások régen...)

Holnap megint meló. Délután lesz egy kis termi mocorgás, mert hétfőn és kedden biztos nem jutok át.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na, akkor gondolkozzunk el azon, hogy vizben miért tudsz nagyon is mélyre guggolni. Mivel a vizben jóval könnyebb vagy, ezért kénytelen vagy aktivan guggolni.

Aktivan guggolni azt jelenti, hogy behúzod magad a guggolásba, és nem ellenálsz. És ez a nagy különbség.

Kérd meg majd Gabit, hogy tanitsa meg a guggolást két súllyal, rögzités pozicióban, clean után.

Azonnal érteni fogod, miről beszélek.

Power to you.

Lakatos Péter

Névtelen írta...

Köszi az észrevételt, rajta leszünk!