szerda, január 21, 2009

Vízszintes nyomások + SwingKeret


Ma kissé erőszakosan teremtettem magamnak 2 óra szabad időt egy termi edzésre. Már látszik az alagút vége: remélem péntektől visszaléphetek a megszokott keréknyomba edzés terén:
  1. Bemelegítés
  2. Ferdepados nyomás: 10x80kg, 5x5x100kg, 10x80kg
  3. Padlónyomás: 3x(3-3)x@40
  4. Húzódzkodás kötélen: 10x6
  5. MetCon: SwingKeret: Összesen 20'
  6. Nyújtás

A ferdepados és a padlónyomások között voltak a köteles húzódzkodások. Most a ferdepados nyomással kezdtem, utána jött a padlónyomás. Mindjárt nem is ment csak 3-3 ismétlés belőle...
Közben próbából nyomtam 2x(2-2) BUP-ot @24-ből, és nagyon BIZTOS-an ment ballal is! Sőt, ment volna több is, de ma ez nem volt cél. Ennek nagyon örülök, mert ballal igazán szépen eddig egyszer sem ment ki. Ráadásként még az edzés végén is tudtam nyomni 1-1-et! (Na itt már nem ment volna azért több...) Ez mindenképpen a @16-tal való gyakorlás hatása!

A Swingkeret hozta a maga báját, bár az utolsó 2 körben már 10-12mp-ig megint ott gondolkoztam többször is a golyó fülét fogva... Ja és bizony a körök között is néhányszor nem 1', 10-12 mp-el több pihi volt. Igy jött ki 20', ami bizony 2-3 perccel is több, mint amit elméletben kiszámoltam: törekszem rá, hogy ezt csökkentsem!

Jó kis edzés volt, nagy súlyok, gyakorlás kötélen és végül egy pörgetős MetCon! Jól éreztem magam!

Este otthon:
    Tépés-próba + gyakorlás

Remélem holnap Bazsi nem akar makaózni - az aktuális játszópaklin gyakoroltam, így az megsemmisült - bár holnapra ígértek 5 pakli kártyát...

Nincsenek megjegyzések: