szombat, július 26, 2014

Kerti munka

Tegnap cseszegettem egy kicsit a blog kinézetét, mert a régit már untam. Még szeretnék egy rám jellemző képet a cím alá berakni, remélem sikerül összehozni.

Ma kora reggeltől délutánig tartó kerti munka volt soron:
  • Kb. 3 m2 - az idők során összetört - betonjárda felszedése és a helyének járdalapokkal való kitöltése. Ezen elég sokat kellett sakkozni, hogy a lehető legoptimálisabban töltsem ki a teret a rendelkezésre álló kétféle méretű járdalappal, amikből voltak fele méretűim is. Még jó hogy pihenten estem neki, mert ennyit nem szoktam gondolkodni mostanság :-)
  • Sövénynyírás (spéci ollóval, mert célgép az nincs), szűk óra 
  • Fűnyírás. Na, ez volt vagy 3 órányi. Monoton és fárasztó. És meleg is volt. Nagyon.
Asszem máról nekem ennyi elég is az izzadásból és a tűző napból. Legalább továbbra sem kell szoliba mennem. Pedig mennyire akartam :-). Meg leborotválni a felsőtestem. Persze. Rohanok. Mer' úgy az izmok jobban látszanak. Az a kevés, amit a sok gépnyúzással magukra sikerült már rakni. Izmosnak látszó csupasz csigák hada lepi el az edzőtermeket. Snecik.
Nyugtáztam is a napot egy negyed dinnye betermelésével (bő 13 kg-os volt a dinnye), hogy még véletlenül se tudjak ma már megmozdulni. Ez bejött, nem is bírok. Még lehajolni is alig :-). Szép halál ez így a monitor előtt...

A nagy fűnyírás közepette agyaltam rajta, hogy az egyik kerítés mentén ki kellene szedni az ott lévő ronda brabant tujákat és ősszel ültetni egy frankó smaragd tuja sort. Jó kis meló lesz. Még alszom rá.

Holnap vasárnap.

3 megjegyzés:

Zsolti írta...

Szia Sanyi Gyerek,

jól megijedtem, de látom már, jó helyen járok. Nincs itt túl hideg?

Üdvözöl,

- Zsolti

Sanyi, a klubtag írta...

„Apu jeges verejtéke vagyok...”

Zsolti írta...

Szia,

ebben a hőségben megértem. Meg úgyis megszokom.

- Zsolti