csütörtök, június 11, 2009

CP-Létra + EzAz


Mivel tegnap kész lett a @24 és a @40 új festése (szép élénkpirosak lettek), így ma mehetett a C&P:
  1. Bemelegítés
  2. C&P&Húzódzkodás Létra: 5x(3 lépcsős létra)@40, 1' pihikkel
  3. MP + Egykezes swing: 4x(jobb 5+20, bal 5+20)@32, a körök közt 1' pihikkel
  4. Farmer + Erőkar tégla + "Világ körül": 2x[(@40+@32) amíg ki nem esik + (5-5) + (1,5-1,5kör)x(2x15kg egybefogva)], a körök közt 1' pihikkel
  5. Fetrengés + 15perc SMR
A CP létra ma nagyon munkás volt (a múltkor biztos plusz löketként jelent meg, hogy @40-nel végzem: a kihívás varázsa), így már az első foknál döntöttem, hogy elég lesz most is az 5x3-as létra, csak közé illesztek egy kis húzódzkodást. Súly nélkül, de maximális magasságig (mellkas közepe). Jó döntés volt!

A Tabata helyett most egy kis egykezes swing MP-vel kombinálva. Ezzel már megkezdtem a fogáserősséget, amit utána két gyors körrel teljesen tacccsra tettem. Ha nincs a gyakorlatok közt pihenő, mindjárt más az érzet. Különösen, hogy a farmerben addig járkáltam a teremben, amíg ki nem esett valamelyik markomból a golyó. (Érdekes módon, mind a két esetben a balból. Vajon miért...)

A végére egy kis érdekesség: az egyik helyi erősember az erőkar téglánál odajött, hogy ki szeretné próbálni. (kb. 115kg-os testsúly, óriási súlyokkal fekvenyomok és bicepszezek típus). Meg sem bírta indítani: hízott a májam... Persze hangosan elintéztük azzal, hogy bicepszre nem hat, meg nekem hosszúak az ujjaim :))

Nincsenek megjegyzések: