hétfő, június 22, 2009

CP-Létra + TabataSwing


Az új rendszer első napja (ami ua. mint a régi rendszerbeli nap) annyi újdonsággal, hogy vettem egy frankó hangfalpárt, és a telóra rákötve RAMMSTEIN a kis teremben! (Itt mindig valami gagyi rádió megy egy csomó szöveges kommentárral.) Így aztán adjad neki:
  1. Bemelegítés

    I. rész: Erő

  2. C&P Létra: (4-3-3-3-3 lépcsős létra)@40, a létrák után 10-6-6-6-6 húzódzkodás mellbimbóig

    II. rész: Erőállóképesség

  3. MetCon: Tabata Swingek: 8x(20/10)@40, végig 16-os ismétlés, összesen 128 swing 4 perc alatt
  4. Hídtartás: 4x(60"/30")

    III. rész: Fogáserő

  5. Tárcsás bicepsz: 3x(5-5)x10kg, !2x(2-1)x15kg!
  6. "Világ körül": 2x(1,5-1,5kör)x(2x15kg egybefogva), 2x(0,5-0,5kör)x(2x20kg egybefogva)

  7. Fetrengés + SMR
Mivel a teremben sokan voltak, a kisteremben létráztam és hogy ne kelljen állandóan mászkálni, a húzódzkodást a létrák utánra raktam. Annyi ismétlést, amennyi a létrában volt összesen. Jó magasra húztam fel magam, totál lógásból (persze a térd behajlítva, mert annyira alacsonyan van a húzódzkodó rúd)

A tárcsás bicepsznél kíváncsiságból ráfogtam a 15kg-os tárcsára is és meglepi: jobbal két szabályos, ballal egy ismétlés sikerült! Az arcom azonnal kétszer akkora lett... Néhány hete még meg sem bírtam indítani a mozdulatot! Ez az erőkar tégla hatása.

Na ezen felbuzdulva a "Világ körül" gyakorlatban is elővettem a két 20kg-ost! Ha lúd, akkor legyen kövér alapon!

Ez egész edzés bő egy óra volt, a bemelegítést és az SMR-t nem számolva. Már pedig a bemelegítés elég sok idő, tekintve, hogy @40-ig kell felmenni mind MP, mind Clean, mind Swing tekintetében. Szinte már egy külön blokkot képez ez a rész.

A vége felé megérkezett a kisebbség néhány prominens képviselője a csicskákkal: hüvelykujjnyi vastag, méteres fehérarany nyakláncok a fekpadok mellett tüntetőleg lerakva. Ha valaki közel megy, hátában egy bicska... Felvéve majdnem tö.ig érnek! (Hülye látvány). Mindegy, az új terem szaunával, szolival, minden szirrel-szarral július elsején nyit! Addig meg erősen figyeljük, hogy hová lépünk...

Nincsenek megjegyzések: