vasárnap, szeptember 23, 2012

DuplaMP és Kerék

Ma nem volt úszás, ugyanis egész napos vagyok gyerekügyileg és még mindig köhögősek. Így nem mehettünk uszodába. Sebaj, helyette kint voltunk a friss és már ismét napsütéses levegőn:
  1. Bemelegítés
  2. Swingvariációk: 5x20x@36, 1 perc pihikkel, ez még mindig a bemelegítés
  3. Duplagolyós MP + Húzódzkodás kötélen: 5x[5x(@36-@36) + 10]
  4. Traktorkerék forgatás: 50 fordítás 13:24 alatt(!)
  5. Wrist Roller: 6x(150cm)x@36, csak kifelé, a feszítőkkel tekerve, folyamatos meló (pihi nincs)
  6. Nyújtások, lógások
Ma kicsit visszanyúltam a létrás melóhoz, de egyből a legfelső fokokra. A klasszikus 5x5-ös melót végeztem dupla MP-ügyileg, megfejelve körönként 10 ismétléses köteles húzódzkodással. Ez a fogást is igénybe veszi. Sajnos még nem tudtam láncot szerezni, de rajta vagyok.
A nyomások nagyon jól mentek, már a nyári létrákhoz képest is sokat erősödtem (5x5 még sosem ment dupla @36-tal). A komplexek összetett hatása jól lemérhető egy-egy önmagában lévő gyakorlaton.

Az edzéske második részében 50 ismétléses forgatás. Hatalmasat javítottam a bő hónapja felállított 16 perces csúcson: 13,5 perc alatt szántottam fel a kerékkel az udvart. Pedig most is volt, hogy hosszabb időkre megálltam pihegni, mert már a környéken se volt oxigén. Kb. 10 perc alatt le lehetne tudni az 50 fordítást. De egyelőre nem nekem.

Edzés végén tekerés és lehetett füvet nyírni. Szerencsére most egy bő óra alatt kész lettem a kerti munkával, mert már igenyösen kopogott a szemem az éhségtől.

Holnap hétfő.

Nincsenek megjegyzések: