szombat, július 10, 2021

5 ismétlések /28 - utolsó itthoni edzés

Kellemes nyári idő, 24-25 fok. Éjszaka persze 12-13 fokig is lehűl. A tegnapelőtt este megkapott 2. Pfizer oltás után tegnapra ismét erős vállizom fájdalom alakult ki (mintha egy nagy tompa tárggyal egy hatalmasat ütöttek volna a vállizomra, de mozgáskorlátozottság nem állt fent) valamint az esti lefekvés után 1-2 óráig nagyon fáztam. De ma reggelre mindez már a múlté, lehetett edzeni. Hétfőn nyaralni indulunk, így ez most az utolsó edzés:

  • Pincérnyomás@28 + Húzódzkodás létrában: 3x(2, 3, 5 létra), összesen 30-30 nyomás és 30 húzonc
  • Padlónyomás súlylétrában: (5-5)@24 + (5-5)@28 + (5-5)@32, három létra, összesen 45-45 nyomás
  • Egykezes evezés súlylétrában: (5-5)@36 + (5-5)@40 + (5-5)@44, három létra, összesen 45-45 evezés
  • Hídtartás: 3x(60 mp meló + 60 mp pihi)
  • Fogáserő:
    • 275 oldalas könyv tépése 28 darabra
    • Függeszkedés kötélen: 5x(30mp meló + 30 mp pihi), aztán 1 perc normál
Ennyike. 
A pincér-húzonc párosban mennyiségi létra (a nyomásban maradtam a múltkor használt @28-as golyónál, a húzódzkodás saját testsúlyos), a padlónyomásban és az evezésben pedig súlylétra. A padlónyomásban tovább léptem a @32-es golyóra, ami azért a súlylétra befejező golyójaként fogós volt. Az evezésben is csak három létrafok alkotta most a létrát (az eddigi öt helyett), természetesen a két legkisebb (@28, @32) fokot hagytam ki.
Hídtartás majd fogáserő. Ma egy 275 oldalas matematika könyv halálozott el:


Holnap vasárnap.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Sanyi,
Rendszeresen követem bejegyzéseidet már kb 5 éve. Mióta Ausztriába helyeztétek át otthonotokat azóta még inkább és ez - bocsánat érte - elsődlegesen a túrázási és egyéb leírások miatt van, persze kellenek a vasak is.
Rengeteg kérdésem lenne milyen is családostul átköltözni egy másik országba, milyen stációkon megy át az ember míg meghozza ezt az igen nehéz döntést, hogyan fogadják őket Ausztriában, milyen az iskolaváltás egy nagyobb gyermek számára,hogyan lehet a nyelvet elsajátítani annyira amennyire kell, és a többi.
Persze, ez kizárólag a Ti döntésetek, így a Ti jogotok eldönteni mire akartok válaszolni a fentiekből, mire nem.
Mindenesetre én tovább olvasom időről időre a blogot!

Ezúton is kívánok további sok sikert, egészséget és minden jót Neked és családodnak!

Üdv:

Barna

Sanyi gyerek írta...

Szia!

Bocs, hogy most válaszolok, eddig nem vettem észre a bejegyzésed. Rövid leszek: ez bizony egy edzőblog, ahol a saját és a család sport jellegű tevékenységét rögzítem naplószerűen. Így személyes dolgokról nem írok vagy csak nagyon szűkszavúan. Ezt már 13 éve tartom.
Ha kíváncsi vagy néhány részletre, emilben tudok válaszolni. Illetve ajánlom a Hataratkelo.blog.hu -t, sok okosságot lehet ott olvasni.