hétfő, március 02, 2009

Kettlebell-31


Sajnos reggelre totál bedagadt a torkom, de lázam nem volt. Így a reggeli és egy-két szopogatós cukorka után erősen háttérbe szorult a fájdalom, azonban végig fennállt. Így én is mentem golyózni Bettivel, bár ma kerültem a nagyon lihegtetős gyakorlatokat. Mégis leizzadtam, mint egy ló.

A bemelegítés után 2-2 kör fej feletti séta a @16-tal, a @24 pedig farmerben.

A fő részben végig a TGU-t gyakoroltam súly nélkül illetve @16-tal. Talán már jobban megy, mindenesetre mindkét térdem jó piros lett :)

Gabinak még a régi Classic@16 van, ami sokkal jobban tetszik, mint az én Elite típusú @16-om, mert az előbbi olyan kis "tömör gyönyör", addig az utóbbinak aránytalanul nagy a füle (nyilván a kétkezes swing miatt). Ha még egyszer vennék, biztos ilyet vennék.

Az óra végi végi edzésem is elég laza volt: 1-1 TGU @16 + 10-10 magasra húzás @16-tal. Összesen két körben. Aztán egy kis nyújtás.

Gabi szerint előszedhetem lassan a snatchet, csak előbb ez a TGU menjen már elfogadhatóan. Hol a térdem nincs jó helyen, hol a kezem, komolyan mondom, mint egy analfabéta. Persze, lehet most alapozom meg a tökéleteshez közeli technika elsajátításával a 100kg-mal történő felállást... (Vagy nem)

Betti húzódzkodott, nyomkodott, magasra húzott, szóval rendesen edzett. Ennek külön is örülök, legalább nem nyaggat este...

1 megjegyzés:

Betti írta...

Ezt inkább nem kommentálom :-DD