kedd, február 02, 2010

Masszázs és a szánhúzó kutya


Ma pihinap és masszázs, a régi masszőrünkkel.

A börtön világa, hogy még a Spektrumon se láttad, de még személyesen láthatod - mindenkinek van ott egy téglája:

Az egészséges életmód bent is megtérül: ne dohányozz és ne kávézz, mert minden zsetonod arra megy el és nem tudsz spájzolni.

Nyiss egy boltot bent és 400%-500% haszonkulccsal dolgozhatsz, fölözheted a hasznot az őrökkel.

Vásárolj fel minden szemét élelmiszer alapanyagot szarért-hugyért, állíts ki róla, mint normális élemiszerről számlát, a hasznot meg felezzétek meg a vezetőkkel. A krumplipürében meg úgysem látszik!

Szívd el az asztallábat: menj könyvtárba, keresd a legrégebbi könyveket, hozz belőle lapot, kapard le a fenyőfa asztal, szék lábát, tegyél hozzá egy-egy csikket apróra vágva. A fűtőtesten mindig szárad a kenyérmorzsa, dobd fel azzal. Már csak egy kis papírguriga az elejére és kész a cigi.

Vásárolj márkás, 40-50ezer ft-os, kézzel varrott bőrcipőket, (pl Yellow Cab, stb.) autógumiból készült vastag talppal. Na hol készültek? A német idehozza, 10 pár cipőhöz 20 db varrózsinórral. Ha nem jó - kihagytál egy lyukat, túl szorosra vagy lazára varrtad, akkor visszafejted az egészet és kezdheted elölről.
Heti 36-40 órában, havi 2000Ft-ért! Ja, átszúrta a tű foka(!) a hüvelykujjadat vagy púpos a nyaki csigolyád, nem kötelező itt ülni: Malmozhatsz a farkaddal egész nap a 10 személyes, de 20-an lakott zárkában helyette.

Stb-stb-stb. Ezeket mi itt kint el sem tudjuk képzelni. Erről egy Tesco-titok típusú könyvet úgy meg lehetne írni, hogy bent kötnél ki...

Talán a legfontosabb üzenet: a szánhúzó kutya futás közben, a hámba kötve is tud sz@rni, hát végy példát róla!

A masszázstól már most este olyan izomlázam lett (+ a tegnapi edzés is bejátszik), hogy holnap ismét csak pihinap lesz, esetleg egy kis kerékpár.

A rokonság megvette a cuccokat, sajnos (vagy inkább szerencsére) magyar kártya már csak két pakli volt:
Kártyások figyelem: egy pakli magyar az InterSparban csak 149ft!

Nincsenek megjegyzések: